2821
2789

بلدی میخواد عزیزم

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

راسته یانه؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم دقیق ولی یکی دوبار دیدم چندتا اسم رو مینوشتن رو تخم مرغ بعد نمیدونم چی میگفتن و از روی اون اسم ها به تخم مرغ فشار میاوردن رو اسم هر کی میشکست یعنی اون چش زده😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

هرکسی نمیتونه..قدیمی ها بهتر بلدن...

مامانم تعریف میکرد میگف مادر بزرگش برا یکی داشته تخم مرغ میشکسته ..بعد ب اسم یکی شکسته...با هزار زور ازش میپرسن کی بوده...میگه فلانی...حالا اون فلانی مادرزاد کور بوده😂😂😂😂 چجوری چشم زده خدا میدونه😂😂

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤

تاثیرش که باید اعتقاد داشته باشی و هر کسی هم نمیتونه این کارو کنه یه سکه میزارن یه طرف تخم مرغ و اسم کسایی رو که تو این مدت دیدن یا فامیلا رو یا تو دلشون میشمورن یا با مداد میکشن من بشدت اعتقاد دارم و خاله و عمه م میتونن انجام بدن

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

من بلدم اول روی یه تخم مرغ سالم بامداد دایره های ریز و ودرشت بکش بینشون خطهای عمودی بکش تموم شد یکم نمک بریزتوکیسه فریزرتخم مرغ  وهم بزار درشوببند بزار توی یه پارچه یکی یکی اسم هرکس که دیدت بیاره فشار بده اگه شکست که شکست نشکست پرت کن جایی بیرون خونه تامام 

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز