2777
2789

براتون ایه الکرسی میخونم..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سانت بالاتر از ساعد ببندین 

نبض رو با دو انگشت اشاره و وسط روی مچ پیدا کنین 

وقتی کاملا نبض زیر دستتون قرار گرفت فشار بدین اون پوآرو همون فسفسیه ب قول خودتون تا باد کنه و هرجا نبض کاملا از  زیر دستتون رف دوتا دیگ فقط فشار بدین بعد اروووووم اون پیج پوآرو باز کنین خ اروم هر جا نبض برگشت و زیر انگشتتون حس کردین  اون فشارع 

اون انگشتی ک رو نبضه ب هیچ وجه تا اخرش برندارین و جاشو تغییر ندین

دور دست میبندی.طوری ک ن تنگ باشه نه گشاد .ی انگشت زیر بره

گوشی هم بذار زیر اون ک دور دستش پیچیدی دقیقا داخل همان جایی ک دست تا و خم مبشه.بعد سر پمپ ک هوا میره داخل ببند.پمپ کن اگه طرف فسار بالاس .بالاتر برو

چند سانت بالاتر از ساعد ببندین  نبض رو با دو انگشت اشاره و وسط روی مچ پیدا کنین  وقتی کا ...

اگر میخاین با گوشی هم یادتون بدم فقط چون سخت تره و قلی داره تا دستتون بیاد با نبض گفتم 

با گوشی میشه دیاستول رو تعیین کرد ینی شما با نبض نمیتونی بفهمی مثلا فشار ۱۲ رو چنده فقط میفهمین دوازدهه 

و دیاستول برای بیماران قلبی . خانومای باردار و سالمندان مهمه در غیر این صورت خ لزومی نداره 

اگر میخاین با گوشی هم یادتون بدم فقط چون سخت تره و قلی داره تا دستتون بیاد با نبض گفتم  با گوش ...

من نمیدونم تا چند باید باد کنی  ..اگه میشه با گدشی رو هم یاد بدید

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
من نمیدونم تا چند باید باد کنی  ..اگه میشه با گدشی رو هم یاد بدید

با نبض ک گفتم هرجا نبض رف دوتا دیگ بزنین نهایت سه تا 

ولی حالا با گوشی 

دوستان توضیح دادن گوشی رو ب چ شکلی بزارین 

بعد ک جای گوشی قشنگ محکم قرار گرف ( ولی ن ازار دهنده ) شما تا ۱۳ باد کنین بعد وقتی پیچ پوآرو باز میکنین صدایی مث تپش قلب میشنوین ک قشنگ حس میشه ( اولاش شنیدنش سخته و تو قضای اروم باشین ک راحت تر کار کنین )

اگر دیدین بر فرض رو سیزده ک باز کردین دارین میشنوین صدارو دوباره ببندین پیچ پوارا تا ۱۴ _ ۱۵ ینی جوریکه وقتی باز میکنین اولش صدایی نشنونین و بعد بتونین دقیق اونجایی ک فشاره متوجه بشین  .

اولین صدایی ک شما با گوشی بشنوین اون سیستول فشاره و اخرییین و ضعیف ترین صدایی ک میشنوین دیاستوله 

این عملیات بیش از ۳ دیقه طول نکشه ک بیمار اذیت نشه