2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاجزم چندین سال همه چیم امتحان کردم ولی تو یه تاپیک خانم محصول استادرم مصرف کرده بود انگار خیلی راضی بود پری ریفاینر ....ولی من دیشب قیمتشو نگا کردم نزدیک 700هزار تومن بود ...اگه شما مشکل مال نداری به جا لیزر این کرمو استفاده کن 

نه الکی پولم ریختم دور... میگن گلاب بزن . یخ بزار . سفید تخم مرغ... ولی استفاده نکردم من

گلاب با سفیده تخم مرغ و کمی اب لیمو و خاک رس مخلوط کن تا خمیری بشه بزار رو صورتت اگه مدوامت کنی یه کم اثر داره منم کم مونده دیونه بشم از دست منافذ پوست همه بیماریهای پوستی با یه چیزی حل میسه به جز این لعنتی 

من از کرم وحشت دارم میترسم تو دراز مدت لکه بیاره 

اخه محصولات استادرم خیلی مطمینه . و من به خاطر قیمتش نمی تونم وگرنه چه ترسی اینقد محصولات بهداشتی درمانی خوب تو داروخونه ها هست ساخت فرانسه اند .لک برا چی مگه لایه بردار اون خانمه میگفت انگار سفت کننده پوسته و پوستو جمع و مخملی میکنه