2777
2789
عنوان

بیایین یکی ازخصوصیات بد مادرشوهرامونو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 77 پست

مادرشوهرم فوت شده اول از خوبیاش بگم مهربون بود خیلی دست و دلباز بود همیشه برام هدیه میخرید وقتی میومد خونمون دوماه میموند کل این دو ماه ناهار وشامم سرساعت اماده میکرد لباس میشست ظرفارو میشد  از اون قدیما حرف میزد شبا موقه خواب خیلی لذت میبردم خوبیاش خیلی بیشتر بود دلم نیومد بدیاشو بگم هیج ادمی خوب مطلق نیست دلم تنگ شده واسش ولی حیف از شوهر شانس نیوردم 

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن ک هیچ خصوصیت بدی نداره😍😍😎

البته این ک کلا مادرشوهر ندارم و مجردمم توش بی تاثیرنیست😁

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
دلت پره

تا دلت بخاااااد

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
اوووع زیاد شد خخخ

حالا زیادترم هست مثلا غذا نمیپزه به خونش نمیرسه توسال سه روز میرم خونش انتظارداره ماعروسا خونشو بریزیم تمییز کنیم غذا بپزیم خودشو دختراش بگردن من اینکارو نمیکنم ازمن متنفره پشتم کلی حرف درمیاره گوش شوخرمو پر میکنه به شدت پسر دوسته  به عروس که میرسه و دختر منو اصلا بغل نمیکنه محل نمیده  ولی جونشو واسه دختر دخترش میده واسه پسرای جاری بچه خواهر شوهر هرکدوم ۲۰۰ عیدی فرستاده بود تک دختر منو ۵۰ خیلی فرق میزاره و .........

خدایا شکرت 🙃
ینی قبل ازدواج دوست بودین؟اگ حتی الانم بفنه عصبی میشه؟

چون تازه نامزد کردیم یخورده حساسه  

و چون همکلاسی بودیم

و ایضا یمدتم کاردانشجویی یجا میرفتیم 

بخاطر همین سعی میکنم جلوش برداشت های عمیق از نامزدمو نگم   فقد داداشش میدونه...اونم تاکید بسیار کرد این موردو نگین

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو