من مادرشوهرم خیلی خرج میکنه خیلی حتی یه هزاری هم پسنداز نمیکنه خیلی ولخرجه دلم بحال پدرشوهرم میسوزه و بحال خودم و شوهرم ک عروسی بگیریم خونه ای نداریم باید خودمون پسنداز کنیم حالا شما بگید از رفتار و کارا و حرفا یاهرچیز بد مادرشوهراتون ...ولی جداازاین خصوصیت. بدش دیگ هیچ چیز بدی نداره
مادرشوهرم فوت شده اول از خوبیاش بگم مهربون بود خیلی دست و دلباز بود همیشه برام هدیه میخرید وقتی میومد خونمون دوماه میموند کل این دو ماه ناهار وشامم سرساعت اماده میکرد لباس میشست ظرفارو میشد از اون قدیما حرف میزد شبا موقه خواب خیلی لذت میبردم خوبیاش خیلی بیشتر بود دلم نیومد بدیاشو بگم هیج ادمی خوب مطلق نیست دلم تنگ شده واسش ولی حیف از شوهر شانس نیوردم
یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا زیادترم هست مثلا غذا نمیپزه به خونش نمیرسه توسال سه روز میرم خونش انتظارداره ماعروسا خونشو بریزیم تمییز کنیم غذا بپزیم خودشو دختراش بگردن من اینکارو نمیکنم ازمن متنفره پشتم کلی حرف درمیاره گوش شوخرمو پر میکنه به شدت پسر دوسته به عروس که میرسه و دختر منو اصلا بغل نمیکنه محل نمیده ولی جونشو واسه دختر دخترش میده واسه پسرای جاری بچه خواهر شوهر هرکدوم ۲۰۰ عیدی فرستاده بود تک دختر منو ۵۰ خیلی فرق میزاره و .........