2777
2789
عنوان

بیایین یکی ازخصوصیات بد مادرشوهرامونو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 77 پست

منم مادرشوهرم  دوس داره یه چیزی رو گردن یکی بندازه اونو بخره اون یکی مثلا همسرمه یا بفهمه پول دستش داره میخواد ازش بگیره خودشو میزنه به مظلومی زبون میریزه.و این که زیادی فضولی میکنه البته الان خیلی بهتر شده در کل بقیه اخلاقاش همع خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان

مسخره کن قیافه ی دیگران

اهان 

نگهبان رو پنجره

پررو

قهر کن بی دلیل

و

و

و

تا قسمت بعدی بدرود

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

مادرشوهر من تنها اخلاق بدش اینه که پسراش نباید به زنشون محبت کنن اصصصلا طاقت دیدن این صحنه رو نداره اما داماداش باید سرتا پای دختراش رو ببوسن! انصافه این واقعا؟

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

زبوووونش نیش دارع بدجور. همین الان نمیدونم چی شد گفت من بلدم جواب همه رو بدم من نمیخوام تو رو بچزونم 😭😭😭🥴🥴🥴🥴🥴تو جیگر گوشمی . چرا باید تو‌رو بچزونم. منم گفتم والا همین ک میگی بلدم بچزونم میچزونی دیگ 🥴🥴🥴🥴