2777
2789
عنوان

شما وقتی یه کاری یا یه حرفی

291 بازدید | 28 پست

میزنید بشیمون میشید چیکار میکنید منم الان یه کار بچگونه لوس انام دادم اعصابم خورده بیشیمونم نمیدونم چیکار کنم اهههههههههههههههههههههههههههههههههه

هًٍٰٖــسًٍٰٖـتًٍــــمًٍ وًٍلًٍـــــــےًٍ خًٍــــــــــــسًٍتــًٍمًٍ♥→∞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت خواهی میکنم

اگر هم نشه فراموشش میکنم 

باخودخوری زمان برنمیگرده من نابود میشم

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

موهامو میکشم و میزنم تو سرم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بعد ک کلی بخودم فوحش دادم و خود خوری کردم میرم معذرتمیخام تا دوباره تکرار نکنم  

تو همین سایتم پیش اومد

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
معذرت خواهی میکنم اگر هم نشه فراموشش میکنم  باخودخوری زمان برنمیگرده من نابود میشم

من الان کارم یه جوری بود اون فردو ناراحت نکردم اما خودمو سرزنش میکنم که چرا اون کارو کردم چرا اون حرفو زدددددددم

ازش رد شو و سعی کن فراموش کنی کاریه که شده اینجوری اعصابت بدتر بهم میریزه خدارو شکر من زود فراموش ...

اخه روم نمیشه دیگه تو چشای طرف نگاه کنم دیگه چه برسه به اینکه باهاش حر بزنم باید وقتی دیدمش سرمو بندازم بایین برم

اخه روم نمیشه دیگه تو چشای طرف نگاه کنم دیگه چه برسه به اینکه باهاش حر بزنم باید وقتی دیدمش سرمو بند ...

من باشم به روی خودم نمیارم

اما سعی میکنم با رفتار خوب جبرانش کنم

هر  چه بیشتر فکرشو کنی بدتر دچار ضعف

و حس سرکوب شدن میشی بیخیال

انسان ممکن الخطاست