2777
2789
عنوان

شما وقتی یه کاری یا یه حرفی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست
من الان کارم یه جوری بود اون فردو ناراحت نکردم اما خودمو سرزنش میکنم که چرا اون کارو کردم چرا اون حر ...

خوب دیگه خودخوری نکن

ازش معذرت خواهی کن یه مادوی کوچیک بده بهش دلشو بدست بیار 

حالت خوب میشه قول میدم🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه خودخوری نکن ازش معذرت خواهی کن یه مادوی کوچیک بده بهش دلشو بدست بیار  حالت خوب ...

ممنون که باهام حرف زدی بهتر شدمممم

هًٍٰٖــسًٍٰٖـتًٍــــمًٍ وًٍلًٍـــــــےًٍ خًٍــــــــــــسًٍتــًٍمًٍ♥→∞
ممنون که باهام حرف زدی بهتر شدمممم

عروسکی دختر زیبا🥰🥰

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
خو دفعه بعد تکرارش نکن😐🤘/

ایندفعه به خیر بگذره الان طرف با خودش یگه این دختره چه لوسه مثل بچه ها رفتار میکنهههه

هًٍٰٖــسًٍٰٖـتًٍــــمًٍ وًٍلًٍـــــــےًٍ خًٍــــــــــــسًٍتــًٍمًٍ♥→∞

بخودت بگو یه تجربه بود که دیگه این کارو نکرار نکنم شاید دفعه بعد چیز حساس تری قرار بود بگی که الان این اتفاق جلوشو میگیره

سرویس اشپز خانه گلمنگلی با بهترین کیفیت و کمترین قیمت اماده سفارش گیریه❤❤❤❤با کلی پارچه ی متنوع و خوشگل و کلی مدل جدید🎈🎈🎈بعلت شروع پیج بین ۲۰۰نفر اولی ک فالومون کنن تو اینستا قرعه کشی میشه و به ۵ نفر جایزه های گلمنگلی میدم _golmangoli_kitchen_@