2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
خب پس بی‌خیالی طی کن چیزی نیست

دعا کن برام هر چی خیره تحملشم بده بهم

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
واقعا میگی؟ خونریزی داشتی ولی بود؟ من گفتم خونریزی شروع شد دیگه قطعا پوچ بوده 

من 5 هفته و 6 روز دکتر سونو جنین دیده نشد 

دکتر گفت اینم پوچه 

اخه قبلش یه بارداری پوچ داشتم 

ولی من رفتم آمپول هپارین زدم از این زیر جلدیا 

برای تغذیه جنین خوبه 

بعد ده روز دیدم خونریزی دارم دیگه گفتم پوچ بوده حتما 

ولی رفتم سونو واژینال که هم خود جنین بود هم صدای قلبشو شنیدم 

عجله نکن یک هفته صبر کن بعد برو سونو ...

اگرم خدایی نکرده خدایی نکرده پوچ بود ناراحت نشو بعد دوماه دوباره باردار میشی معمولا شکم اول اینجوریه 

این چندسال اخیر ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام با هر چی هست بتونم کنار بیام

هر چی باشه نترس... ان شاالله ک بچت سالمه اگرم نبود ناراحت نشو دوباره بچه میاری خب

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
عزیزم چون سیکلت ۴۰ روزه هست لقاح دیر تشکیل شده قلب هم ۸ هفته باید سونو بدی ۶ هفته خیییییلی جوجت کوچ ...

امیدوارم میگم فقط همین از دیشب آرومم کرده، چون دکتره گفت قطعی اگر ۸ هفته باشه که هیچی نیست ولی وقتی سیکلمو گفتم امیدوار شد.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
من 5 هفته و 6 روز دکتر سونو جنین دیده نشد  دکتر گفت اینم پوچه  اخه قبلش یه بارداری پوچ د ...

منم شکم اولم پوچ بود بهمن ماه

دعا کنین این ماه بگیره

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
انگار نباش احتمالا تاریخت رو گم کردی.یه هفته دیگه سونو رو تکرار کن

میرم برام دعا کن

دعا کن برام هر چی خیره تحملشم بده بهم

عزیزم خدا درد بده درمونشم میده غصه نخور نی نی کوچولو بوده معلوم نشده دو هفته دیگه صدای قلب قشنگشو می‌شنوی و خیالت راحت میشه

امیدوارم میگم فقط همین از دیشب آرومم کرده، چون دکتره گفت قطعی اگر ۸ هفته باشه که هیچی نیست ولی وقتی ...

مواظب خودت باش 

کارای سنگین نکن 

چیزای گرمی مثل دارچین و زنجبیل و زعفرون و... نخور

چیزای قاعده آور مثل کرفس نخور ...

آرامش و ریلکسی خودت رو حفظ کن ❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
سلام عزیزم قشنگ حالتو میفهمم منم دوهفته پیش رفتم سونو ب خیال خودم ۷ هفته بودم تعجب کردو گفت ۵ هفتته ...

وای خدا واقعا میگی خدا برات نگهداره، من اصن فک نمیکردم اینقد ناراحت بشم به شوهرم میگفتم هنوز توده سلوله هیچی نیس ولی دیشب غم افتاده به دلم . برا منم دعا کن.

من 5 هفته و 6 روز دکتر سونو جنین دیده نشد  دکتر گفت اینم پوچه  اخه قبلش یه بارداری پوچ د ...

هر چی خیره توانشو خدا بهم بده، اولش همش تردید داشتم تو این شرایط سخته باردار شدم میگفتم کار درستی بود، فکرشم نمیکردم اینقدر غمگین بشم و بترسم از نبودش. برام دعا کن عزیزم

هر چی باشه نترس... ان شاالله ک بچت سالمه اگرم نبود ناراحت نشو دوباره بچه میاری خب

با خودم میگم اینا رو ولی غم دارم خودمم تعجب کردم از حالم.

منم شکم اولم پوچ بود بهمن ماه دعا کنین این ماه بگیره

انشالله خیر باشه عزیزم.

من تو دو ماه مثبت شدم و فک کردم چه خوب و راحت اما فعلا تو شکم و اصطراب

انشالله خیر باشه عزیزم. من تو دو ماه مثبت شدم و فک کردم چه خوب و راحت اما فعلا تو شکم و اصطراب

چیزی نیست عزیزدلم آرامش داشته باش

منم سه ماهه بود اقدامم

عزیزم خدا درد بده درمونشم میده غصه نخور نی نی کوچولو بوده معلوم نشده دو هفته دیگه صدای قلب قشنگشو می ...

امیدوارم مرسی از دلگرمیت