2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
مواظب خودت باش  کارای سنگین نکن  چیزای گرمی مثل دارچین و زنجبیل و زعفرون و... نخور چیزا ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت برام دعا کن

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
چیزی نیست عزیزدلم آرامش داشته باش منم سه ماهه بود اقدامم

خدا برات بهترشو بده برای منم دعا کن

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عزیزدلم  فردا می‌خوام روزه بگیرم ان شالله قابل باشم برات دعا میکنم

وای ممنون عزیز دلم قبول باشه

هر چی خیره توانشو خدا بهم بده، اولش همش تردید داشتم تو این شرایط سخته باردار شدم میگفتم کار درستی بو ...

من سر بارداری اولم اصلا راضی نبودم و افسرده شده بودم 

ولی تا فهمیدم باید سقط کنم ضجه میزدم خدایا من بچمو میخوام 

کلا آدمیزاد عجیبه 😀

ان شالله که هر چی به صلاحته همون بشه

من سر بارداری اولم اصلا راضی نبودم و افسرده شده بودم  ولی تا فهمیدم باید سقط کنم ضجه میزدم خدا ...

دعا کن عزیزم ممنون