2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

216 بازدید | 38 پست

دیشب رفتم سونو، طبق تاریخها هفته ۸ بود اما دکتر وقتی دید تعجب کرد و گفت به هفته ۸ نمیخوره، و گفت ۶ هفتا و یک روزه است، کلی تلاش کرد و داخل ساک هیچی نتونست ببینه، حتی واژینال هم چیزی مشاهده نشد☹☹☹

کلی به من و شوهرم دلداری داد که برید یکی دو هفته دیگه بیاید، مورد داشتم با یک هفته فاصله همه چیز بچه دیده شده.

از یک طرف میترسم که واژینال هیچی ندید پس شاید پوچه، از یک طرف چون سیکلام ۴۰ روزه بود میگم شاید تاریخها نمیخونده باهم و هنوز دیده نشده.

دیشب خیلی بهم ریختم تازه فهمیدم سقط چه دردی داره، حالم از صبح از تهوعهام خیلی بده با خودم میگم نکنه بی دلیل دارم تحمل میکنم.😢

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها شوهرم میدونه جریان بارداری رو میخواستیم بعد صدای قلب بگیم به همه که اینجوری شد.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

اگه علائم بارداری داری خیلی خوبه 

ناامید نباش استراحت مطلق داشته باش 

ان شالله نینی هم بزرگ میشه دیده میشه 

برا منم اینجوری بود بعد ده روز دیدم خونریزی دارم 

رفتم سونو و جنین هم دیده شد 

منم اینجوری بودم خودشم سونو نرفته بودم سن بارداریم ۱۲ هقته بود ولی بچه ۷ هفته مونده بود... خودش سقط شد و دفع کامل... ولی خیلی سختم بود.... اب زیادبخور اگ قرار بر سقط شد.. منو اب نجاتم داد وگرن با اون همه خونریزی یه سرمم نگرفتم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
ان شاالله خیره  دکتر اگر امیدواری داده بی دلیل نیست  تحمل کن عزیزم 🤲❤

مرسی برام دعا کن خیلی دلم غم گرفته

عزیزم چون سیکلت ۴۰ روزه هست لقاح دیر تشکیل شده

قلب هم ۸ هفته باید سونو بدی ۶ هفته خیییییلی جوجت کوچیکه 

استرس نداشته باش ...

همین تهوعت برا بارداریته ...انشاءالله جوجت سالمه و اصلا نگران نباش دوسی❤🌸🌹

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
اگه علائم بارداری داری خیلی خوبه  ناامید نباش استراحت مطلق داشته باش  ان شالله نینی هم ب ...

واقعا میگی؟

خونریزی داشتی ولی بود؟

من گفتم خونریزی شروع شد دیگه قطعا پوچ بوده 

سلام عزیزم قشنگ حالتو میفهمم

منم دوهفته پیش رفتم سونو ب خیال خودم ۷ هفته بودم تعجب کردو گفت ۵ هفتته وداخل ساک خالیه منم حال بدی داشتم و همه چی روسپردم ب خدا ازبلاتکلیفیش حالم بدبود بعد دوهفته بعدش ک پری روزباشه رفتم سونو گفت ۶ هفتته و قلبش عین گنجشک تند تند میزد

حالاشماام دوهفته دگ بری شاید اصلابگه ۶ هفته یا۷ هفتته

توروجدت لایکم نکن مرسی
منم اینجوری بودم خودشم سونو نرفته بودم سن بارداریم ۱۲ هقته بود ولی بچه ۷ هفته مونده بود... خودش سقط ...

دعا کن برام با هر چی هست بتونم کنار بیام