بچه ها من باردارم و تو یه شهر غریب تنهام کسی هم نیست ازش بپرسم . چند تا سوال دارم . میخوام ببینم ترک بارداری از کدوم هفته شروع میشه ؟ و اینکه دکتر گفت آب بچه کمه به نظرتون با آب خوردن خوب میشه؟
از ماه پنج به بعد شروع کن به چرب کردن شکم البته به نوع پوست هم ربط داره من زیر شکمم رو نمیدیدم و خوب چرب نکردم اونجا فقط ترک خورده برای آب دورش هم حتما مایعات زیاد بخور موثره
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
ترک بارداری برای هرکی از یمااه خاص من هفته 28 به یعد ترک زد
روغن زیتون بزن به شکمت روزی دوبار ترک نخاره خارشم گرفتی نخارون از پکتر یه پماد بگیر بزن
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اب زیاد بخور و میوه بخور و ابمیوه بخور استراحت کن ترک بارداری برای هرکی از یمااه خاص م ...
بابا همون اول به دکتر گفتم گفت اگه بخواد ترک بخوره میخوره به کرم و اینها نیست . الان ۳۱ هفته هستم احساس میکنم دیگه داره شکمم کشیده میشه همین روزاست که ترک بخوره