2777
2789

اولش بگم از آشناهامونه.

خب خانمه هم قده شوهرشه خوشکلم و سرتره.

شوهرش تعصبیه ازینا که میگه بدون اجازه من جایی نباید بری و من تاا جای ممکن هم فقط  میرسونمت. مثلا بازار نمیذاره با خواهرش بره میگه فقط با مادرت یا پدرت و...دانشگاه نذاشت بره. دختره مربیگری کونگ فو داره نمیذاره باشگاه دور بره تمرین میگه فقط اطراف خونه و خب اطراف خونشونم باشگاه مناسب نیست واسه همین خانمه قید رزمی رو زد ... خسیس نیست تا حد توانش خرج میکنه. نصف خونه هم به اسم زنش کرده. خیلی ساکت و درونگرا با زنش زیاد حرف نمیزنه روی خوش زیاد نشون نمیده اما خب خونسرده وعصبی به هیج وجه نمیشه. اهل رفاقت و دود و دم هم نیست.خرج میکنه مثلا حقوقشم ۳تومنه و ماهیانه حدود۱تومن فقط به زنش میده پول توجیبی  واسه خرج شخصی خودش و بچه باشه در بارشم نمیپرسه که جکارکردی با پول و... خسیس نیست داشته باشه خرج میکنه تو خونه

دیگه بگم که آقاهه اهل تفریح با خانواده خودشه یعنی کل سفر ها یا مادرش بوده یا خاله ش یا مادربزرگش و... اکه خانم اعتراض کنه کج خلق میشه و جایی نمیبرتش. خب نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم بسازم جفتشون ادمن و ازادی میخوان انگار میندازن تو قفس بعد اب و دونشو سروقت میدن دل خوش یچیز دیگه ست 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اگه ازاول میدونسته همسرش اینجوری زندگیشو کنه وخیلی آنچنانم مشکل حادی شاید نباشه البته برا بعضیا اگرم نمیدونسته خب واقعا نمیدونم...بلد نیستوم

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑

ما تو فامیلای خودمون داشتیم که حتی پارک نمی برد ولی خودش با دوست و رفیق گردش می رفت خانمه خیلی تلاش کرد هم دانشگاه رفت لیسانس گرفت هم اینکه اجازه بیرون رفتن با بچه اش رو داره و خیلی چیزای دیگه که با عقاید شوهرش جور نبود ولی می گفت خیلی جنگیدم تا به اینجا رسیدم

بنظر م مشکلی نداره ولی شاید چون خانمه از یه سری از علایقش دست برداشته احساس بدی داره وبهو نه میگیره

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹

من نظر شخصیمو فقط میتونم بگم : شخصا با مرد بددل که علایقمو ازم بگیره  یک ثانیه هم زندگی نمیکنم 

بقیه صاحب اختیار زندگی خودشونن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست