2789

لایک

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آب زیاد میخورم

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
یکی دردش چاقبه یکی لاغری ..مابدبختیم چاق نمیشیم

ینی خودمو جررر هم بدم نمیشه😅تهشششش تهششش ۲کیلو اونم بعد ماه ها حرص نخورم و خوب بخوبم و غذا خوب بخورم و و و 

تاثیرش چقدر بوده هم پوستت هم چاقی صورتت

حیف میترسم عکس بذارم ولی ۴۰درصد جواب داده تو یکماه خیلی راضیم😍

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ینی خودمو جررر هم بدم نمیشه😅تهشششش تهششش ۲کیلو اونم بعد ماه ها حرص نخورم و خوب بخوبم و غذا خوب بخور ...

برا چاقی پودر سینا مشاوره هم داره من زنگ زدم ی علائمی داشتم بش گفتم گف  ن استفاده نکن اگ شما بتونی بش بزنگ براچاقیتون اما فک کنم بدن هم چاق میکنه