2777
2789
عنوان

بچها 🙁

80 بازدید | 9 پست

یه سرگرمی بگین حوصلم پوکید

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاااااب 

عشقم کتابه💎💎💎

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
کتاااااب  عشقم کتابه💎💎💎

معرفی کن چندتا کتاب که خوندی رو 

من هیجان‌انگیز دوست دارم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
فیلم ببین مثلا فارست گامپ

مرسی 

معرفی کن چندتا کتاب که خوندی رو  من هیجان‌انگیز دوست دارم

الان دارم عشق و عطش میخونم که عالیه

کافه چی بینظیره

اتهادیه ابلهان لج آور و خنده داره

بلندیهای بادگیر غم انگیزه

جین ایر من ترسیدم میخوندمش

انجل یا فرشته ک فکر نمیکنم پیدا کنی کتابشو تو‌دوران خرم سلطانه و درباره تناسخ

پیشنهادم بهت کافه چیه

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
الان دارم عشق و عطش میخونم که عالیه کافه چی بینظیره اتهادیه ابلهان لج آور و خنده داره بلندیهای با ...

مرسی عزیزممم 😍

مرسی عزیزممم 😍

کتاب 

همسایه ها 

تنگسیر 

بوف کور 

کلیدر 

دیروز امروز فردا 

فیلم 

تلقین 

ممنتو 

سینما پارادیزو

این تایم 

پل های مدیسون کانتی

سریال 

برکینگ بد 

بهتره با ساول تماس بگیری 

بازی تاج و تخت 

فارگو 

دارک

واکینگ دد

کتاب  همسایه ها  تنگسیر  بوف کور  کلیدر  دیروز امروز فردا  فی ...

مرسیییی 😍😍