2777
2789
عنوان

اونایی که مادر از دست دادین

1260 بازدید | 36 پست

میدونم هیچوقت غمشو نبودنش عادی و کم نشد

اما بگیدچطور با درد بی مادری کنار اومدین ..

چقدر طول کشید 

همیشه گریه هاتون مثل همون روزیه که خاک سپردین؟ همش غماتون اندازه اون روزه؟؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
چی شده نسترن جان؟😭😭😭

مادرم سرطان روده متاستاز کرده به کبد داره

یک هفته هست فهمیدیم ...

دکترا قطع امید کردن خیلی داغونم

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادربزرگمو بیشتر از مامان خودم دوست داشتم و دارم،۴۰روزه که نیست دیگه😞😞هنوز باورم نمیشه که برم خونش و نیاد جلوی در و دستشو بوس کنم،همیشه با اینکه فارسی بلد نبود و ترک بود میخواست خودشو لوس کنه میگفت عزیز جون عاششقققتم😞😞من خاک بر سر حتی نتونستم بخاطر کرونا برم سرخاکش و برا آخرین بار ندیدمش

همش میگم الان زنگ میزنه صداشو می‌شنوم ولی حیف

شما مادرتونو از دست دادین عزیزم؟

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

دختر عمه م که مادرش ۵ سال فوت شده میگه در طول روز فکرش نمیاد سراغم اما شب موقع خواب و صبح که بیدار میشم میاد تو ذهنم 😔طبیعیه مادر خیلی عزیزه براش قرآن بخون 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
مادرم سرطان روده متاستاز کرده به کبد داره یک هفته هست فهمیدیم ... دکترا قطع امید کردن خیلی داغونم

خدا صبرت بده عزیزم

انشالله هرجور صلاحه شفا بگیره

علائمشون چی بود

مادرم سرطان روده متاستاز کرده به کبد داره یک هفته هست فهمیدیم ... دکترا قطع امید کردن خیلی داغونم

آجی، 5تاصلوات برای شفای مادر شما، براش چله آیت الله حق شناس بگیر🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خدا صبرت بده عزیزم انشالله هرجور صلاحه شفا بگیره علائمشون چی بود

درد شدید شکم کاهش شدید وزن تهوع و ..

عزیزم خدا شفای عاجل عنایت کنه براشون 

هفتاد تا حمد بخون فوت کن بهش خیلی موثره..غصه نخور دختر ..هنوز که چیزی نشده ..امیدت به خدا باشه ..

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
دختر عمه م که مادرش ۵ سال فوت شده میگه در طول روز فکرش نمیاد سراغم اما شب موقع خواب و صبح که بیدار م ...

دختر عمت مجرده؟ 

انشاالله که خوب بشه از حالا این فکرارو نکن .برای سلامتیش دعا کن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
درد شدید شکم کاهش شدید وزن تهوع و ..

چقدر سخته و درد می‌کشه😞😞اما تنها چیزی که آروم می‌کنه ادمو اینه که میگن دردی که انسان تو دنیا می‌کشه باعث میشه پاک بره 

من فقط دلم به این خوشه