2777
2789
عنوان

اونایی که مادر از دست دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 36 پست
دختر عمت مجرده؟ 

نه اون موقع که مادرش فوت شد متاهل بود اما ماه بعدش به خاطر خیانت شوهرش طلاق گرفت .دو تا ضربه بد خورد .خواهر هم نداره طفلی .باباش هم رفت پی زندگی خودش .الان تنها زندگی میکنه 😔

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته و درد می‌کشه😞😞اما تنها چیزی که آروم می‌کنه ادمو اینه که میگن  دردی که انسان تو دنیا ...

اگه ما هم بمیریم اون دنیا میتونیم مادر پدرمون رو ببینیم؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
نه اون موقع که مادرش فوت شد متاهل بود اما ماه بعدش به خاطر خیانت شوهرش طلاق گرفت .دو تا ضربه بد خورد ...

عمتون مریض بود؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
آمبولی ریه شد .تقریبا ناگهانی بود .چند روز تو بیمارستان بستری شد 😔

خدا رحمتشون کنه 

از مادر یتیم شدن داغ خیلی بزرگیه خیلی سخته خیلی

عمم رو ب اندازه مامانم دوست داشتم روز به روز آب شد و از پیشمون رفت خیلی سخت بود تموم لحظه های درد کشیدنش جلو چشممه عذاب زیادیه سرطان

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

اما زنداییم‌سرطان روده داشت خوب شد .چون خیلی باروحیه بود اصلا خودشو نباخت با اینکه بدترین دردارو میکشید .همش به ظاهرش میرسید .اصلا خودشو تسلیم مرگ نکرد .ما بیشتر از خودش خودمون باخته بودیم .همش میگف سرطان مثه سرماخوردگیه چیزی نیست .الان دوره ش تموم شده ورزش میکنه به خودش رسیده خوشگلتر از قبل شده .دکترا یه چیزی میگن عمر دست خداست شفای مادرتو از خدا بخواه

اگه ما هم بمیریم اون دنیا میتونیم مادر پدرمون رو ببینیم؟

واسه منم سواله،یکی میگه اون دنیا هیچکی حتی بچشو نمیشناسه،یه جا یه عکس دیدم که پدر و مادر و خواهر برادر و نزدیکا همو بغل کرده بودن و عنوانش اولین لحظه ی ورود به بهشت بود،هرکس یه چیزی میگه

من که دلم پر می‌کشه برای مامانبزرگ و بابابزرگم،همیشه هم میگم این واقعا بی عدالتیه که عزیزتو از دست بدی و هیچوقت دیگه نبینیش

عزیزم فقط خواهش میکنم تا میتونی امید بده به مامانت،به روزای آینده امیدوارش کن مثلاً بگو انشالله می‌خوایم خوب شدی بریم فلان جا،فلان خوردنیو بخوریم،من به چشم خودم دیدم امید همه چیزه برای مریض،پدر شوهرم امید نداشت و ام اس تونست ببرتش

هیچوقت نذار ناامید بشه،جلوش گریه نکن

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
واسه منم سواله،یکی میگه اون دنیا هیچکی حتی بچشو نمیشناسه،یه جا یه عکس دیدم که پدر و مادر و خواهر برا ...

اونایی که فوت شدن آگاهتر از ما هستن .اون توی روز قیامته که کسی کسیرو نمیشناسه .توی برزخ بستگی داره اون آدم از لحاظ معنوی تو چه رتبه ای باشه .مثلا اگه خوب باشه هرهفته میاد به عزیزاش سر میزنه و چه خوبه که ما دست خالی برشون نگردونیم و یه سوره قرآن بهشون هدیه بدیم .مامانم که هر وقت خودش یا خواهر برادراش ناراحتی داشته باشن مامانش میاد به خوابش .

اونایی که فوت شدن آگاهتر از ما هستن .اون توی روز قیامته که کسی کسیرو نمیشناسه .توی برزخ بستگی داره ا ...

آخه حرفای زیادی زده شده در این مورد

مثلا همین بحث حوری و اینا

اگه زن و شوهر همدیگرو بشناسن پس اینا چیه 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
آخه حرفای زیادی زده شده در این مورد مثلا همین بحث حوری و اینا اگه زن و شوهر همدیگرو بشناسن پس اینا ...

یه سری چیزا تو روایات و قرآن گفته شده .ببین مثه این میمونه تو بخوای از تو سوراخ کلید مثلا اتاقو ببینی چیز زیادی دستگیرت نمیشع وضع الان ما هم تو این دنیا همینه .باید منتظر باشیم تا این در باز بشه .اینا همه تلقینه شیطانه که باعث میشه بخوایم همه چیو بدونیم .ما باید به قادر بودن حکیم بودن عادل بودن خدا اعتماد داشته باشیم 

عزیزم من هم سر سرطان مادرم لحظه به لحظه مردم و زنده شدم ولی هر لحظه میگفتم خدایا اگر قراره درد بکشه زجر بکشه و زنده نمونه راحتش کن...

خداروشکر درمان جواب داده ۱ساله عود نکرده

بسپار به خدا سخته ولی درست میشه

عزیزم من هم سر سرطان مادرم لحظه به لحظه مردم و زنده شدم ولی هر لحظه میگفتم خدایا اگر قراره درد بکشه ...

سلام شکوفه جون حداروشکر گلم ایشالا سایه مادرتون رو سرتون باشه همیشه. عزیزم مادرتون متاستاز هم داشت؟