2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، پیامک کنین شماره ملی سرپرست خانوار را به شماره ۶۳۶۹ فقط اعداد به انگلیسی باشه و خطی هم که با اون پیامک میکنین باید به نام سرپرست باشه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

والا ب سرپرست خانوار میدن بستگی به بُعد خانواده داره اگه دو سه نفره باشه ۱۵۰۰ اگه بالای ۴ نفر باشن ۲ ملیون اگه یک نفر باشه ۱ ملیون

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم

اول اینکه خاب بخیر. 

دوم اینکه به سرپرست خانواده میدن و تا دوسال ماهی 40 تومن ازت برمیدارن. 

یوم اینکه الان با یک میلیون اادامسم بهت نمیدن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
والا ب سرپرست خانوار میدن بستگی به بُعد خانواده داره اگه دو سه نفره باشه ۱۵۰۰ اگه بالای ۴ نفر باشن ۲ ...

ولی گفتن یک میلیونه

دیروز گفتن وام یک میلیونی که ثبت نام کردن به حساب سرپرستان پنجشنبه واریز میشه

ولی اصلا نگفتن بیشتر از یه تومنه

والا ب سرپرست خانوار میدن بستگی به بُعد خانواده داره اگه دو سه نفره باشه ۱۵۰۰ اگه بالای ۴ نفر باشن ۲ ...

وا  اینو کی گفته؟ به هرخانواده ای یه تومن میدن وسلام

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
سلام ، پیامک کنین شماره ملی سرپرست خانوار را به شماره ۶۳۶۹ فقط اعداد به انگلیسی باشه و خطی هم که با ...

اخبار گفت انگلیسی یا فارسی مهم نیست فقط بفرستید و از کلمات اضافه مث سلام وغیره ننویسید

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
اخبار گفت انگلیسی یا فارسی مهم نیست فقط بفرستید و از کلمات اضافه مث سلام وغیره ننویسید

بله درسته

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
ولی گفتن یک میلیونه دیروز گفتن وام یک میلیونی که ثبت نام کردن به حساب سرپرستان پنجشنبه واریز میشه ...

واقعا پ اون مرده تو شبکه خبر چی میگفت حتی گفت زنان بی سرپرست  ۲ ملیون میگیرن

🔺وام کرونایی زنان سرپرست خانوار افزایش یافت

🔹سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا از افزایش وام کرونایی زنان سرپرست خانوار تا دو میلیون تومان خبر داد.

🔹براساس مصوبه دولت زنان سرپرست خانوار جزو چهار میلیون خانواری هستند که مشمول دریافت وام بیش از یک میلیون تومان می شوند/ ایرنا