2777
2789

چ مشکلی عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع از این قراره که شوهر من بیست سال پیش یه خانمی رو صیغه کرد و حدود چند ماهی باهاش بود بعد از اون مدت صیغه که تموم شد اون خانم به شهر دیگه رفت و چند سالی ازش خبر نداشتیم بعد از چند سال تلفنی با شوهرم صحبت میکرد ولی از تمام کارهاشون من خبر داشتم 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود 

دو سال پیش دختر این خانم توی تصادف فوت کرد و خودش هم داغون شد ما بهش کمک کردیم البته بگم پسر این خانم هم ازدواج کرد  ولی همچنان شهری که زندگی میکردن هقت ساعت هز شهر ما فاصله داشت 

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود