2777
2789
عنوان

بی بی چک دیروز و امروز 😥😥😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران‌نباش عزیزم بارداری خداروشکر برات دعا میکنم

امروز بی بی چکام بعد ۲۰دقیقه هاله داد نگرانم 

با این همه علائم پری هم امروز بود که فعلا شروع نشده

مگه نباید سرسع مثه دیروز پررنگ میشد اخه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
نگران‌نباش عزیزم بارداری خداروشکر برات دعا میکنم

خیلی احتیاج به دعای خیرتون دارم😭

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
ممنون خداکنه واقعی باشه مثبتش والا از ده روز قبل درد شدید کل سینه دارم جوری که نصف شبا اذیت میشدم ...

طبیعی علائم من حتی پداستفاده میکردم مبگفتم الان بشم

مثبت بیبی چکت دوروزدیگه برو ازمایش 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
امروز بی بی چکام بعد ۲۰دقیقه هاله داد نگرانم  با این همه علائم پری هم امروز بود که فعلا شروع ن ...

مارک بی بی چکهات یکی هست؟

نگران‌نباش عزیزم‌من تا یک روز بعد مری علایم شدید پریود داستم بعد کم شد

میتونم ازت بخوام بری به ازمایش بتا تیتر بدی ؟

مارک بی بی چکهات یکی هست؟ نگران‌نباش عزیزم‌من تا یک روز بعد مری علایم شدید پریود داستم بعد کم شد م ...

دیروز و امروز اره یکی بودن مارکاش

همسرم میگه تا دو سه روز صبر کن بزار از موعدت بگذره با خیال راحت برو

ولی حال روحی ادم بهم میریزه

کاش اومده باشه تو دلم و پیشم بمونه نی نی خوشگله

زدی بی بی بیا منتظرتو نی نی اتیم

عزیزم امروز موعدمه پری نیومده 

صبح زدم با گذشت زما خط افتاد مثه دیروز سریع خط نیوفتاد

بخاطر همین ی مارک دیگه زدم 

اون منفی شد

ولی میگن  ادرار رقیق بتای پایینو نشون نمیده 

فعلا امیدوارم و منتظر که فردا بی بی بزنم

عزیزم امروز موعدمه پری نیومده  صبح زدم با گذشت زما خط افتاد مثه دیروز سریع خط نیوفتاد بخاطر ه ...

عزیزم من دو روز از موعدم گذشت منفی بود دیگه بیخیال شدم روز هشتم تاخیرم مثبت شد..توهم ان شاا..مثبت میشه شاید لقاحت دیر رخ داده

عزیزم من دو روز از موعدم گذشت منفی بود دیگه بیخیال شدم روز هشتم تاخیرم مثبت شد..توهم ان شاا..مثبت می ...

امیدوارم همینجور باشه

من فقط موندم 

دو روز پیش منفی بود

دیروز و اول صبح امروز مثبت

الان منفی 

با کلی علائم

بازم توکل بخدا

خیلی دعام کن