2777
2789

کسی رومیشناسید تو این سه ماه تاکنکور مطالعه داشته ودانشگاه قبول شده ؟؟؟موسسه حرف اخر میگه میشه؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من داداشم با سه ماه پزشکی شهر کرد قبول شد

اون حتما خیلی پایه ش قوی بوده و از قبل یه چیزایی خونده

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
بله من داداشم با سه ماه پزشکی شهر کرد قبول شد

چه سالی بود من حدود ۱۵سال پیش دیپلم گرفتم

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
ینی از صفر شروع کنی؟

حدود۱۵سال پیش کنکور دادم موسسه حرف اخر میگه میشه صفرهم باشی توسه ماه دانشگاه عالی ورشته خوب قبول شی

حدود۱۵سال پیش کنکور دادم موسسه حرف اخر میگه میشه صفرهم باشی توسه ماه دانشگاه عالی ورشته خوب قبول شی

باور نکن ، اونا دنبال منفعت خودشونن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
باور نکن ، اونا دنبال منفعت خودشونن

تجربش روداری؟؟باهاشون کارکردی؟؟؟

خوبه من نمونه هاشو دیدم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏