2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی😑

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بروتوالت بشورش بعدن بگو خیس شده 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

وای خیلی حس بدیه من سرکار میرفتم روزای پریودی همش حواسم ب روپوشم بود اخه سفیدم بود همکارام همه اقا خیلی بد میشد اکه معلوم میشد برا همین روزای پریودی همیشه موقعه نشستن روپوش میزذم بالا بعد مینشستم ک روی روپوش نشینم ک اگه.درامد لک.نشه

دو تا بزار یا از این بزرگا بزار که همه جا رو پوشش بده

منم یه بار اینجوری شد. 

تازه همکارای مردمون هم پرررو... وقتی با کیف میرم سرویس سوژه میکنن‌. بی جنبه‌ها. حتی اگه واسه آرایش رفته باشی به یه منظور میگیرن

Shadow
منم یه بار اینجوری شد.  تازه همکارای مردمون هم پرررو... وقتی با کیف میرم سرویس سوژه میکنن‌. بی ...

عههههه خاک بر سراااا 

یواشکی بزار تو جیب یا سوتینت برو

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
منم یه بار اینجوری شد.  تازه همکارای مردمون هم پرررو... وقتی با کیف میرم سرویس سوژه میکنن‌. بی ...

من یه همکار بیشتر ندارم،جرات سوژه ندارن ولی خب خیلی بد شد😭😭😭😭😭😭