2777
2789

من شوهرم اصلا محبت کلامی نداره مگه ک من ازش بخوام وگرنه نه واینکه محبت و نوازش و اینطور چیزام نداره ینی تو حسرتم دلم شکسته مطمئنم ک دوسم نداره (اخه ما دعوا زیاد داریم اواخربهش گله کردم گف هی بهت گفتم انقد دعوا راه نندازوش نکردی...)اما چند روزه مثلا مهربون شده اما بدون اون محبت کلامی و اینا ینی چی ای خدا چیکا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد غر نزن زیاد بهونه نگیر دعوا نکن ملومه تو این شرایط هیچکی نمیتونه محبت کنه بعدم محبت دو طرفس

تو شرایط اروم چی میگم ک الان چند روزه اصلا بهش کارب ندارم سرم تو لاک خودمه اما انجام نمیده.....اره دوطرفست همیشه من محبت کردم من پیش قدم شدم اون نه  دوطرفس یبارم اون محبت کنه اول

مشکل اینه ک نمیتونم دیگه نزدیکش بشم از بس هی بهم بدی کرد و بخشیدمش الان دیگه نمیتونم مگر اینکه خیلی ...

مردا مدلشون اینجوریه اگه یکی دوبار بیان‌یه کاری رو بکنن تو ذوقشون بخوره دیگه‌عمرا اون کارو بکنن

یکم صبوری کن محبتش رو با ذوق جواب بده هرچند الکی باشه بزار بفهمه اینکارش خوبه و ادامه بده تا دل شما هم نرم شه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉