2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم شوهرمون واقعا دوسمون داره....

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
من تو ذوقش نزدم ینی اصلا محبت نکرده ک بخوام‌تو ذوقش بزنم

شاید بلد نیست

اخه جایی ندیدن بخان یاد بگیرن خودت یادش بده

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بلد نیست اخه جایی ندیدن بخان یاد بگیرن خودت یادش بده

چزا بابا خوبم بلده خیلی خوووووب فقط وقتی واقعا بخواو میگه الانم مطمئنم هیچ جایی تو قلبش ندارم و خیلی فاصلست بینمون و فقط بخاطر بچمون داریم همو تحمل میکنیم اما بدتر اینه ک تظااهر میکنه ک همه چی خوبه و هیچ اتفاقی نیفتاده خیلی ریلکسه 

عملی یعنی کارهایی که دوست داری برات انجام بده رو تو براش انجام بده. کم کم تغییر می کنه

بخداقسم انجام میدم پیام عاشقانه میفرستم عکس عاشقانه میفرستم غذاها مورد علاقش میپزم و و و اما بی اهمیته انجام نمیده اینارو

عملی یعنی کارهایی که دوست داری برات انجام بده رو تو براش انجام بده. کم کم تغییر می کنه

یه مدت بیخیالش شو غر نزن بهش گیر نده رهاش کن ولی بد هم رفتار نکن معمولی باش عوضش به خودت برس به حالت به روحیت با بچت سرتو گرم کن کتاب بخون برقص خودتو خیلی تحویل بگیر اعتماد به نفستو ببر بالا و از خودت تعریف و بابتش خداروشکر کن. ببین برخوردش چطور میشه

یه مدت بیخیالش شو غر نزن بهش گیر نده رهاش کن ولی بد هم رفتار نکن معمولی باش عوضش به خودت برس به حالت ...

حالم از خودم بهم میخوره انقد ادا ادمای خوشبختو دراوردم اوقم میگیرع از خودم خسته شدم...براش مهم نیس‌من معمولی باشم اینجوری باشم اونم معمولیه کار خودشو میکنه

هرچی بهش خواسته هامو میگم بی توجهه همش میگه ای بابا باز چیکاری اما میدونه چیکارم چی میخوام ازش اما ا ...

خودت بهش توجه میکنی،بهش میگی دوست دارم،علاقه تو بهش نشون میدی؟

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
۳ساله.ناراحتیم اشکم غصم مریضیم براش مهم نیست فقط تظاهر میکنه برای همه چی حتی تازگی فهمیدم اینکه منو ...

خودش انتخابت کرده یا معرفیتون کردن؟

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)