2777
2789
عنوان

دوقلو دار ها بیان

195 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من هفته دیگه زایمانم و دو قلو هام امشب که سونو بودم یکیشون۱۶۰۰وزنش یکیشون۲۱۰۰ کسی بوده تو این شرایط باشه ؟آیا بچه هاش رفتن دستگاه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر جنسیتشون چیه؟ جنین پسز ۱۶۰۰ ؟ میگن پسر تو چندقلویی کم وزنتر میشه درسته؟

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
استاتر جنسیتشون چیه؟ جنین پسز ۱۶۰۰ ؟ میگن پسر تو چندقلویی کم وزنتر میشه درسته؟

پسر ..نمیدونم والا چیزی نگفتن به من که ربطی به پسر دختر بودن داره یا نه اخه اون ۲۱۰۰هم پسر 

من‌۳روز بعد پری رفتم ۷۸بود‌😂اصلا فکرش رو نمیکردم دو قلو باشه 

انشالله سالم و صالح باشن زير سايه پدر و مادر دنيا بيان منم دعا كن دارم دق ميكنم هرشب گريه التماس خدا ميكتم بهم دوقلو بده😔

انشالله سالم و صالح باشن زير سايه پدر و مادر دنيا بيان منم دعا كن دارم دق ميكنم هرشب گريه التماس خدا ...

چرا دو قلو میخوای؟؟؟خدا ایشااالله سالم بده بچه حالا دو قلو باشه یا نه به خدا دو قلو داشتن خیلییی سخت 🤦‍♀️