2821
2789
عنوان

اگه میخای ارزوت براورده شه بخون

286 بازدید | 25 پست

بچه ها حالا ک ماه رمضون نزدیک بزا یچی بگم

من واقعا بزرگترین آرزوی عمرم رو توی ماه رمضون شب قدر به دست اوردم

شب قدر سال ۹۷ هر سه شب بعد از شام رفتم داخل اتاق تنها انقدر نماز خوندم انقدر قران گذاشتم جلوم و خدارو قسم دادم انقدر دعا و قران خوندم هق هق گردم التماس کردم که حاجت روا شدم

بخدا اون شب معجزه میکنه یادتون نره حتما دعا کنید واس حاجتتون اون شب

خاستید واس منم دعا کنید

من ک نگرفتم😢☹

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حاجت گرفتم ازین شب

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .
امسال اینکارارو بکن با خلوص نیت میگیری مطمعن باش

حتما

من روزه نمیگیرم😶

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اون س روز رو بگیر

من هر سال اون موقع چریود میشم لامصب.فکنم خدا دوسم مداره😶

دعام کنید امسال یه بخت عالی نصیبم شه شرایطم جوریه ک دیگه مجردموندن ب صلاحم نیس😔

انشاءالله یه شوهر خوب قسمتت بشه خوشبخت شی الهی آمین

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز