2777
2789
عنوان

خانما بیایید یه سوال خصوصی دارم

257 بازدید | 18 پست

من هر از گاهی موقع نزدیکیم خون ریزی دارم امشب بعد از نزدیکی خونریزی شدید داشتم خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره البته پریودم 20روز دیگست منه بدبخت برنامه ریزی کردم برابچه کیت تخمک گذاری و پیگیری الان اینجور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما باردار نبودم سقط نبوده بعدش یه لخته بزرگ اومد

نه گلم سقط دل درد شدید میشی یه جوری میشی 

فکر نکنم حتما قبل بارداری یه سنو برو یه چکاپ بشو 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

وآی عزیزم منم تواقدام بودم تایکسال موقه اقدام خونریزی میکردم ودردمیکشیدم رفتم دکترمتخصص بم قرص دادخوب شدم هزارتادکتررفتم اماهرکی ی چی میگفت دکترخوب پیداکردم خوب شدم قضیه روپشت گوش نندازهورمونات بهم ریخته ی قرص بت میده تاچندباه استفاده کنی تقریبامثل قرص جلوگیریه اماخاصیتش فرق میکنه این قرص میزاره باردارشی

وآی عزیزم منم تواقدام بودم تایکسال موقه اقدام خونریزی میکردم ودردمیکشیدم رفتم دکترمتخصص بم قرص دادخو ...

ازوقتی اقدام کردی خونریزیات شروشد؟ اگه آره زخم نداره هردکتریم بت گفت دروغه هورمونات بهم ریخته شک نکن 

ازوقتی اقدام کردی خونریزیات شروشد؟ اگه آره زخم نداره هردکتریم بت گفت دروغه هورمونات بهم ریخته شک نکن ...

نه کلا از اول عروسیم گهگایی ولی امشب خونریزی شدید وحشتناک 

اگه زخم باشه همراه با درد و سوزشه....ولی هورمونا بهم ریخته باشه که همون موقع که خونریزی نداره بالاخر ...

نه درد نه سوزش هیچی حتی بعدش لکه بینی هم ندارم بعد از اون دفع لخته یه قطره هم نیومد