2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی بهتون تهمت بزنه ؟یا شما به کسی تهمت بزنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 40 پست

اره متاسفاه سنم خیلی کم بود و 10 سالم بود ک بهم تهمت دزدی زدن و هنوز تو ذهنمه و ازشون متنفرم 

فامیل بود قطع رابطه کردیم بعد از 1سال خودسون اومدن معذرت خواهی ولی هنوز ک هنوز نمیبخشمشون 

چون سر یجیز خیلی جزعی بهم تهمت زدن 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

بله.واگذارش کردم به خدا.چون بی جهت و بیخود تهمت زد.و خدا بدتر از اون تو دامنش گذاشت و هنوزم زجر اون سالها رو داره میکشه.خودشم فهمیده که هیچوقت نمی بخشمش و حلالش نمیکنم.خدا هست

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو همین سایت دو نفرشونو قشنگ یادمه کاربریاشون هم میدونم یکیش عوض شده اون یکی همون قبلیه است،حلالشون نمیکنم شب عاشورا بود اونقدر گریه انداختنم که واگذارشون کردم به امام حسین.تا ببینیم چی پیش میاد😊

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره تهمت خیلی زشت

هیچی سنم کم بود فقط گریه میکردم و به همه میگفتم دروغه

بعدا فهمیدم اون شخص بیمار بوده، یعنی واقعا بیمار ها، بیماری پارانویا داشته و حالش وخیم شده و ازدواجش به طلاق انجامیده

اره یه تهمت مسخره ولی بزرگ  سپردم به خدا کاری از دستم برنمیاد

قضیه اش رو هم بگید

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
چه تهمتی زده 

اینکه جندم و میرم باغ

خداوندا:||

خودت♡ اومدی صداتو قربون:))) دِی دُخت^^ داروساز اینده مملکتمون هستم>_< عاشق کتاب زیست و گل و گیاه و غذا و لباس و عشقم هستم:)) در انتظار چاق شدن^_^ اگر دیوانگی کردم دلم خواست^^

به منم زدن....فامیل بود..بابام در حد مرررگ کتکم زد..بعدم فهمید اون دروغ گفته....پشیمون شد خیلیی!!!!!

نگید چی بود که یادم میاد عصبی میشم!ناموسی نبود

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

بله شده کیفامون پیش هم بود یه چیزیش گم شد انداخت گردن من نمیدونم با چه رویی ولی دعوامون شد خیییلی ناراحت شدم،من همیشه بی حاشیه ترین و اروم ترین فرد جمع بودمو هستم اخرشم اشتی کردیم زورکی ولی هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه

آره خواهرشوهرم هیچ کاری نتونستم بکنم

قضیه اش؟

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
میشه قضیه اش رو بگین

یه روزرفتم خونه ی خواهرزن بابام خیلی اصرارمیکردمن برم خونش منم  رفتم بعدازچندروزگفت شماره شوهرموبرداشتی زنگش زدی گفتی زنت خرابه وای خدا میدونه من چه روزای گذروندم😢😓خداهم جوابشونونداد

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم

آره مادرشوهر وخواهرشوهرام گفته بودن دوست پسرداره این درحالی بودکه خدای محمدشاهده اصلا توذاتم نیس اینکارا

منم انقدپیگیرشون شدم فهمیدم بلهههههه خودشون یه مشت هرزن خدا میدونه تهمت نمیزنم اگه بزنم لعنتم کنه حتی صدای یکیشونو ضبط کردم شوهرداره خواهرشوهرکوچیکم داشت تواتاق بادوست پسرش حرف میزد منم گوشیموگذاشتم ضبط قشنگگگگ حرفاش مشخص بود چه انسان خیانتکاریه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁