2777
2789
عنوان

لک بینی هفته ۱۳😭😭😭....کمک

164 بازدید | 28 پست

من تا هفته ۶ لک بینی داشتم که با شیاف و آمپول قطع شد....

الانم دو روز بود دنبال کارهای سونوی ان تی و اینا بودم....

دو روز بود هی میرفتیم دکترم ،مرکز استان که ازمون یک و نیم ساعت فاصله داره........

امشب که از دکتر برگشتیم دیدم تو دستشویی کلی لک و خون اومد ازم....

دستمال که میزارم خون و لک قهوه ای و هر از گاهی خون قرمزه....

چرا اینجوری شدم 😭😭😭نکنه چون این دو روز پیاده روی و پله رفتنم و تو ماشین بودنم زیاد بود ،اینجور شدم ...

کسی تجربه داره ؟؟؟خیلی نگرانم😭😭😭

هیچ رقمه هم به دکترم دسترسی ندارم دیگه...

شیاف سیکلوژست دارم تو خونه ،بزارم کافیه ،؟؟؟طوریش نشه بچه م 😭😭😭

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

استراحت کن و شیاف بزار 

الان دقیقا یادم نی اسم شیاف چی بود

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

کاش یه دکتری چیزی پیدا میکردی

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از دستش نمیدم ؟؟؟؟😭😭😭😭

انشااله چیزی نیست شاید هماتومه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم