2777
2789
عنوان

چطوری شوهرمو راضی کنم؟

212 بازدید | 9 پست

بنظرتون چطوری شوهرمو راضی کنم که برم سرکار البته الان نه بعد اتمام دانشگاهم و گرفتن مدرکم ... الان عقدم هرچی ب شوهرم میگم میخام برم سرکار میگه نه هرچی بخای فراهم میکنم حتی شده قرض اما کار کردن نه چیکار کنم راضیش کنم ینی دیگ تقریبا یکسال دیگ میخام برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرا اولش اینجورین بذار یکی دوسال از ازدواجد بگذره بعد میذاره این مدتم کم کم روش کار کن 

نمیذاره مطمنم از 6 سال پیش منو میخاست ینی 6 سال قبل عقد دیگ باید کم کم راضی شه اما همچنان پاحرفشه

براش خرج الکی  بتراش سخت بگیر یکم ک بهش فشار مالی بیاد میفهمه نمیتونه ی  تنه خرج خونه روبده والا تواین  گرونی پنج نفر باید کار کنن تابتونن یذره ب ی زندگی سروسامون بدن

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 
اوه انق خرج الکی میکنم حرف نمیزنه سرحرفش هس همین رومخمه

هی نبایدبگی برم سرکارک، یمدت حرف نزن،میری بیرون زیادخرید کن،کم کم متوجه میشه یمدت زمان میبره

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟