2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تاریخ کنکور و زیاد جابه جا نمیکنن چون خودشون ضرر میکنن وگرنه ما که اهمیتی نداریم

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

اینو وزیر اموزش پرورش گفته

ولی سازمان سنجش امروز اعلام کرد ک هیچ زمانی برای کنکور تعیین نمیکنیم از الان

بعدشم اردیبهشت ثبت نام مجدد دارن واسه کنکور ک هیچ سالی اینجوری نبوده 

احتمال زیاد کنکور تو مرداد ماهه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

اره دیدم...

رئیس سازمان سنجش هم گفت که اموزش وپرورش در مورد زمان برگزاری زمان کنکور درجایگاهی نیست که بتونه نظر بده...

و گفت تعیین زمان کنکور برعهده ی وزارت علوم هس و اون هم زمان دو تا 4 هفته رو در نظر گرفته که قراره ب زودی اعلام کنه...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اره دیدم... رئیس سازمان سنجش هم گفت که اموزش وپرورش در مورد زمان برگزاری زمان کنکور درجایگاهی نیست ...

کلا این دوتا سازمان باهم مشکل دارن سنجش و اموزش پرورش

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

آره سر کنکور پارسال سر ظرفیت آزاد هم با هم به تفاهم نرسیدن 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
آره سر کنکور پارسال سر ظرفیت آزاد هم با هم به تفاهم نرسیدن 

اری و این چنین من بدبخت شدم مجدد کنکور ثبت نام کردم از دانشگامم انصراف دادم 

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

اره هووی همن😂😅شوهرشونم فکر کنم وزارت علومِ که پادرمیونی میکنه وسطشون تا همو تیکه پاره نکنن😂😅😅

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اره هووی همن😂😅شوهرشونم فکر کنم وزارت علومِ که پادرمیونی میکنه وسطشون تا همو تیکه پاره نکنن😂😅😅

کنکوری هستی شمام؟😂😂😂