2777
2789

سلام

براى نصب بعضى برنامه ها لازمه كه ad to screen home بزنيم

ولى من اين گزينه رو ندارم 

ميشه بگيد چطور ميتونم اضافه ش كنم؟

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...

سلام توی این لینک کامل توضیح داده شده به صورت تصویری. هر جا متوجه نشدید بگید تا راهنمایی کنم

https://digiato.com/article/2019/02/28/مسدود-شدن-اسنپ-اضافه-کردن-آیکن-تحت-وب/

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام توی این لینک کامل توضیح داده شده به صورت تصویری. هر جا متوجه نشدید بگید تا راهنمایی کنم https ...

منم ميخوام همين كارو كنم

ولى همين گزينه add to Home screen برام روشن نيست

اين شكلى

حالا سوال من اينه چطور اين گزينه رو روشن كنم تا بياد تو اين نوار پايين

اون علامت مربع و فلش رو ميزنم  نوار پايين باز ميشه ولى add to screen نداره

عجیبه. باید داشته باشه. گوشی تون  مدلش چی هست

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
بله  اينو ميزنم نوار باز ميشه  ولى اون گزينه تو نوار نيست حالا از كجا ميتونم اضافه كنم ...

ببینید بعدی که علامت رو زدید ، گزینه هایی رو که میاره چپ و راست کنید باید ببینیدش

ببینید بعدی که علامت رو زدید ، گزینه هایی رو که میاره چپ و راست کنید باید ببینیدش

نيست

ديدم

رو اون سه تا نقطه هم ميزنم واسه اضافه كردن ولى چيزى نمياره 

قبلا سر نصب اسنپ هم همين مشكل رو داشتم

نشد هر بار از رو لينكش ميرفتم 

ولى الآن ميبينم كه كلا ندارم اين گزينه رو

نيست ديدم رو اون سه تا نقطه هم ميزنم واسه اضافه كردن ولى چيزى نمياره 

سه نقطه برای اندرویده. مطمئن باشید که مرورگر safari  باشه حتما و مراحل رو دوباره تکرار کنید وبعد زدن اون علامتی که فرستادم ، گزینه هایی که میاد رو چچ و راست کند باید بیاره . اگر نیومد متاسفانه ایده دیگه ای ندارم