2777
2789
عنوان

ازدواج دوم با پسر مجرد

679 بازدید | 29 پست

کسی رو داشتین جداشده باشه بدون بچه با پسر مجرد ازدواج کرده باشه ؟؟بیایین بگین مرسی اگه کسی هستم بگه

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

خوب ني بنظرم 

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زن پسری شد ک ۱۰‌سال ازش کوچیک تر بود

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

ببین باتوجه به قرني که توش هستیم دیگه نباید تو اینجور مسائل دخالت كرد

ولي متاسفانه بعضیا هنوز تو اون افکار پوچ و قدیمیشون موندن و همین باعث میشه بعدها تو زندگي مشکل پیش بیاد و زده بشن ، بهتره اون خانم بره با یکي که هم لوله خودشه😊

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اره خیلیارو دیدم.. حتی یه خانومی رو میشناسم که مریض شد و یا تخمداناشو برداشتن یا رحمشو( اینو دقیق نمیدونم) از شوهر اولش جدا شد و با یه پسر کوچیک‌تر از خودش ازدواج کرد

🖤