با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
ببین باتوجه به قرني که توش هستیم دیگه نباید تو اینجور مسائل دخالت كرد
ولي متاسفانه بعضیا هنوز تو اون افکار پوچ و قدیمیشون موندن و همین باعث میشه بعدها تو زندگي مشکل پیش بیاد و زده بشن ، بهتره اون خانم بره با یکي که هم لوله خودشه😊
فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!
اره خیلیارو دیدم.. حتی یه خانومی رو میشناسم که مریض شد و یا تخمداناشو برداشتن یا رحمشو( اینو دقیق نمیدونم) از شوهر اولش جدا شد و با یه پسر کوچیکتر از خودش ازدواج کرد