توروخدا بیاین منو دلداری بدین دخترم خیلی اذیتم میکنه همش میره بیرون ودلم هزار راه میره تا پیداش کنم امروز باز انقد عصبی بودم که زدمش الانم عذاب وجدان داره میکشه منو چیکار کنم که به حرقم گوش بده و خودمو کنترل کنم دس روش بلند نکنم.لکنت هم داره کسی واسه لکنت راهکاری نداره؟ ممنون میشم بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا خیلی خودمو کنترل میکنم که دس روش بلند نکنم خیلی دوس داره بره مهمونی ولی کسیو ندارم ببرمش بامادش ...
ب نظرم تو این روزا سخت نگیر بزار بره ، بچه ها گناه دارن.
منم مادرشوهرم و جاریم تو ی ساختمونم پسرم تو این روزا بیشتر یا خونه اوناس یابچه های جاریم اینجا ان.قبلا نمیرفت اصلا ولی الان دیگ واقعا نمیشه بچه بیچاره چ گناهی کرده اخه
ب نظرم تو این روزا سخت نگیر بزار بره ، بچه ها گناه دارن. منم مادرشوهرم و جاریم تو ی ساختمونم پسرم ت ...
اخه عزیزم اونا راضی نیستن بره هزار تا حرف میگن مثلا جاریم دخترمو تو کوچه ببینه میاد هزار جور نصیحت میکنه منم دوس ندارم حرف اونارو بشنوم حیاطمون بزرگه تاب داره دوچرخه داره میگم بازی کن گوش نمیده