2777
2789
عنوان

خانوما اگر مردی بگه یه زن دیگه دارم

565 بازدید | 52 پست

خانوما اگر مردی بگه به زنش من یه زن دیگه دارم میخای زندگی بکن میخوای نکن بعدش زنه برای طلاق بخاد بره میخاد بیاد بچه هارو ببره و حضانت نمیده چه خاکی باید توی سر کرد که از شرش راحت شد بدون بچه هام دووم نمیارم

درد و بلای کابرای سایت  بخوره تو‌ سرِ شوهرش 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم از هیچی نگذر

نه مهریه نه نفقه نه حضانت هییییچی

همه رو بگیر

این مرد لاشی بهت گفته که تو بری و با خیال راحت با اون زنه زندگی کنه

یادت باشه

تا همه حقوقتو نگرفتی هیچ جا نرو

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

بابا ول کن بجهنم که راحت باشن یا نباشن بچه هام باید پیش منم باشن این پدر بره گمشه

همیننن 👍🏻 انگار باید بیوفتی دنبال اون و زن جدیدش 

حالا بچه هارو واسه چی نمیده زن گرفته دیگه بره پی زندگیش

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

فقط میتونم بگم از هیچی نگذرنه مهریه نه نفقه نه حضانت هییییچیهمه رو بگیراین مرد لاشی بهت گفته که تو ب ...

همرو بزارم اجرا خب این هیچ‌پولی نداره قسطی میکنن و طلاق و حضانت واسه اون‌میشه خب