2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 103 پست
نریزین سرم ولی خوب شاید خسته شده بود میاد اونجا ک مثلا یه خرده هم استراحت کنه 

واسه شستن ببخشید که و ن بچشم خسته بوده!!!بچه آوردنش چی بوده پس

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

ب نظرم اصلا کار بدی نکردی. یعنی چی! بچه اش جیش کرده ب جا اینکه شرمنده باشه بره جاشو تمییز کنه میگه تو ام ببر بشورش!!!!!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش بحالت بابا من در حالت مرگم باشم شوهرم میگ یه دقیقه نمیر اینو بشور بعد 

برای منم اینجور بود ولی چون بارداریم ناخواسته بود و شوهرم می خواست کمی مراعات میکنه 

ولی تک و توک پیش میاد وقتی خونست دخترم خرابکاری کنه و با من نیاد ولی همونش هم خیلی حال میده.

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
خاله ی بچه هام بچه هام رو بهتر از خودم نگه میدارن.البته بزنم به تخته    

خوش بحالت.والا من سز شدم خواهرم نیامدبیمارستان پیشم.طفلک خواهرشوهرم شب اول موند و زیرمو عوض میکرد خدا خیردنیاوآخرتو بهش بده. ولی الانم یادم میفته یجوری میشم خجالت میکشم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
کلا اگه هم یکی بدش نیاد کار زشتیه ک بچه رو یکی دیگه بشوره چون بچه هم‌حریم‌خصوصی داره  من اگ بچه ...

نمیفهمه دیگه نفهمه

بخدا زنداداشم بچشو از نوزادی حتی نمیذاشت مامان خودش بشوره عوض کردنی هم میبرد تو اتاق دور از همه

اونوقت اییییین...

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
جدیدا دختر منم وقتی پی پی میکنه و باباش خونه باشه نمیذاره من بشورم میره پیش باباش از بغلش پایین نمیا ...

تورووووخدا دعا کن منم این ماه باردار بشم 

این دومین ماهه که میخوام اقدام کنم 

یه دختر دارم میخوام دیگه این افتخار بزرگ نصیب باباش بشه و راحت بشم از ک و ن شستن 😂😂

منم بدم میاد ولی چون مریض بود گناه داشت لازم نبود دست بزنی با آب بعدشم با دستمال پاک میکرد

نه گلم مریض خواهر وسطیم بود

این خواهر بزرگمه که بچه داره☺صحیح سالم سر و مر گنده

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
دو تا بچه بزرگ کردم کوچکترین توقعی از دیگران نداشتم

جاری من عقده بیبی چکش مثبت شده

حالا آزمایش نداده،برگشته میگه بچه رو میدم مامان(مادرشوهرم)نگه داره!!گفتم مامان خودش ۴تا بچه نگه داشته بسشه دیگه،گفت خب میدم تو برام نگه داری مادرشوهرمم بهش گفت این مگه مسئول بچه ی توعه؟

کیف کردم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
استراحت کنه خب ایرادی نداره غذای بچشو پختم دادم خورد خوابوندمش کلی باهاش بازی کردم انصافا نگه داشت ...

خوب پس زیادی پرتوقع دختر من فوق العاده بد غذاس حاضرم همه کارای خواهرم و بکنم اون فقط غذا بده بهش

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
تورووووخدا دعا کن منم این ماه باردار بشم  این دومین ماهه که میخوام اقدام کنم  یه دختر دا ...

انشا الله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه و صاحب یه پسر تپل مپل شی

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
استراحت کنه خب ایرادی نداره غذای بچشو پختم دادم خورد خوابوندمش کلی باهاش بازی کردم انصافا نگه داشت ...

حق داری اشکال نداره دستت درد نکنه 

حالا برسه خونه آروم میشه و پشیمون 

دیگه بعدا هم به روش نیارید 

یادتون بره بهتره