2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار بده؟

167 بازدید | 27 پست

بچه ها منو شوهرم میخایم بریم کلاس زبان و بعد ی راهی پیدا کنیم برای مهاجرت..ی استاد خصوصی بهمون معرفی شده یه خانم ۳۰ ساله من امروز رفتم پیششون کلاس .بعد از کلاس همسدم اومد ک تعیین سطح کنه و همسرن زبانش در حد ۳ ترم از من پایینتره ...ینی تقریبا صفر صفره زبانش

حالا بنظرتون بده ک یک سال تموم پیش این خانوم سه روز در هفته کلاس خصوصی برن ؟توی یه دفتری هستن ایشون .به همسرم اطمینان دارم گیر بیخود هم نمیخام بدم ولی حس خودم خوب نیس انقدر که بدی شنیدم😌لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط همین یکی رو معرفی کردن .بنظرت پیشنهاد برم پیش مرد برو؟

اره

البته اصلش اینه که شوهر خودت باید متعهد و وفادار باشه وگرنه مهاجرت کنی بری بین زنای لختی پختی که کلا از راه به در میشه😂😅

اما در کل آدم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبنده

واقعا بده نتونی به هیچکی اعتماد کنی حتی برای آموزش زبان😐

اره واقعا 

من خودمم دوس ندارم اینجوری باشم حتی حس میکنم توهینه اگ ب شوهرم بگم ولی واقعا توی یکسال مسلما خیلی صمییت پیش میاد

اره البته اصلش اینه که شوهر خودت باید متعهد و وفادار باشه وگرنه مهاجرت کنی بری بین زنای لختی پختی ک ...

تا اینجاش  ک بوده ولی ببین ادم شوخیه باهاش شوخی کنن شوخی میکنه و بگو بخند میکنه البته بموقعش هم سر و سنگین هست .نمیدونم والا

اره واقعا  من خودمم دوس ندارم اینجوری باشم حتی حس میکنم توهینه اگ ب شوهرم بگم ولی واقعا توی یک ...

اخه صمیمی بودن تو ایران مشکل هست که همه چیز در هم شده، کشور دیگه باشیم باید چیکار کنیم