یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قابلمه روچرب کن و مایه روبریزروشو صاف کن و دروبزاربزن به برق خودش داغ میشه و میپزه بیست دقیقه اول درشو باز نکن بعددیگه نگاش کن باخلال دندان بزن روش امتحان کن ببین پخته اگه نچسبید یعنی آماده شده
اره داره.اگرم نداره برات مشکلی نداره با همونم میش.
من از قبل روشن میکنم و میذارم گرم شه داخلش بعد رو گزینه کیک میزارم تایمش۵۰دقیقس تموم که شد دوباره۱۰دقزق بخاطر روش که خوب بپزه اضافه میکنم اتفاقا دیشب کیک هویج پختم
عزیزم من فر و کیک پز ندارم الانم تو دی جی کالا نداره اونی که می خوام یه پلوپز خیلی قدیمی داریم که البته جنسش خوبه و ژاپنیه تا حالا چند بار توش کیک درست کردم اما خیلی راضی نبودم اصلا ترد نشد عین کیک های فر نبود قبل از ریختن مواد توش روغن می ریختم می زدم به برق داغ شه بعد مواد رو می ریختم اما مامانم می گه خوب در نمیاد. درجه نداره فقط یک دکمه داره همین . شما چکار م یکنی که عالی می شه