2777
2789
عنوان

شاغل بودن یا نبودن مسئله اینست

221 بازدید | 16 پست

ی مسئله ذهنمو خیلی درگیر کرده 

اینکه من دانشجوام درسامم حقیقتا زیاد و سنگینه بنظرتون کنارش میتونم کار کنم یا ن؟

خانواده تا حدی ک در توانشون باشه حمایت مالی میکنن(مشکل خاصی ندارم از این نظر)

ولی بدم نمیاد دستم تو جیب خودم باشه از همین الانم برای خودم ی پس انداز جمع کنم 

از طرفیم تنها کاری ک میتونم بکنم الان شرایطشم دارم مشاوره تحصیلیه نمیدونم تا چ حد از پسش بر میام 

امسالم چندتا شاگرد داشتم ک دوستام بودن خوشبختانه هم افزایش تراز داشتن هم با امید انگیزه دارن ادامه میدن 

ولی دودلم 

خیلی از هم کلاسیامو دیدم ک کار میکنن 

نظرات هم متفاوته 

از ی طرف میگم بچسبم ب درسم حرفه اصلیم 

از طرفیم میگم چ اشکالی داره تا اونقدر سرم شلوغ نشده بتونم ی پسانداز برای خودم داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که ینی میتونی کار هم کنی ولی با حفظ اولویت درس هات

باید از سکوت درباره ی علی(ع)‌ پرسید، او با علی(ع) آشناتر است...                                      چه چفیه ها خونی شد تا چادری خاکی نشود یا از سر نیفتد...اگر چادری هستی قدر حجابت را بدان...‌.به نظرم یه زن مثل یک گل🌹هست تا وقتی مثل غنچه پوشیده باشه در امنیته وقتی شکفت و مثل یک گل حجاب خودش رو کنار گذاشت مگس ها و زنبور ها میان طرفش...و یه خانم درست نیست فقط موقع نماز چادر سرش کنه که انگار فقط خدا باهاش نامحرمه...(البته این نظر منه)                  اللهم عجل لولیک الفرج...🤲🤲🤲 علی (ع) یک عمر با افتادگان بنشست تا گوید/ کسی والا نمی گردد از این بالا نشستن ها....پیامبر(ص)فرمود: سرلوحه ی پرونده ی هر مومن در روز قیامت دوستی و محبت علی ابن ابی طالب علیه السلام است                                                  

اگه تو درست اختلال ایجاد نمی کنه چرا که نه خیلیم خوبه

من دانشجو بودم خیلی از دوستام مشاور تحصیلی بودن رشتشون هم سخت بود

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

به نظر من در طول سال تحصیلی تودانشگاه که درس خوندن نداره ادم میتونی راحت کار کنی فقط شب امتحانا درس میخونی دیگه .خیلیم خوبه دوست منم هم درس میخوند هم کار میکرد خیلیم موفق بود

خیلی از هم کلاسیامو دیدم ک کار میکنن  نظرات هم متفاوته  از ی طرف میگم بچسبم ب درسم حرفه ...

بنظر من خيلي خوبه. شما كه الان نياز مالي ندارين ولي اينطوري حس استقلال مالي رو در كنار تحصيل تجربه ميكنين. لازمم نيست بخاطر هزينه بخواين به خودتون فشار بيارين، يه تجربه ست فقط.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
کارمنددادگستری هستم

عزیزم میشه بپرسم ک ازطیق ازمون وارد شدی واینکه ارشد خوندی؟

واینکه ساعات کار به چ صورت هست ؟درامدش چقدره؟؟منم خیلی دوسدارم دادگستری کار کتم امامیگن ازمون بدرد نمیخوره باید پارتی داشته باشی درسته؟