بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از ماه دوم رفتم پیش ماما بهش گفتم من فقط زایمان ملاک برام ک بیای گفت باشه حتماا ی هفته ب زایمانم اخلاقش ب کل تغیر کرد اخم میکرد با دعوا حرف میزد انگار مجانی میخواد کار کنه منم ده روز ب زایمانم ی ماما دیگه گرفتم البته با کلی خواهش اومد بالا سرم بیمارستان خصوصی از ساعت ۴ بعد ظهر تا ۲ شب ک زایمان کردم تمامش تو اتاق بالا سرم بود ماساژ و کیسه اب گرم خیییلی کمکم کرد خدا خیرش بده پولی ک گرفت حلالش
منه احمق رفتم پیش ی مامای پول دوسته احمق بهم گفت اجازه میدم همراه بیاری زایشگاه بعد ک مامانم میخواست بیاد تو گفت نه تو بیای من میرم
شب تا صبح ک من درد کشیدم خانم رفت خوابید تو ۱۲ ساعت سه تا سرم فشار ب من زد و در نهایت من سزارین شدم.بعدشم منشیش زنگ زد دری وری گفتن ک پول خانوم دکتر بیار بده
دقیقا منم میخوام بگیرم ولی خیلیا میگن بدرد نمیخوره😢
ن اگ میخوای طبیعی بیاری حتمااا ماما خصوصی بگیر وگدنه هر کی از راه برسه دستشو میکنه تو میگه میخوام معاینت کنم خیلی بده اذیتت میکنن اصن تو اتاق میزارن مگ اینکه چقدررررر خوش شانس باشی ماما بخش مهربون باشه و سرشون خلوت باشه ک بیان ماسازت بدن یا کمکت کنن حتما ی ماما خصوصی خوب بگیر تحقیق کن بعد از ماه ۶ ی ماما بگیر و همون اول بهش بگو حتما باید بیای بالا سرم