2777
2789
عنوان

با جشن تولد لاکچری برای بچه هاتون موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 29 پست
نه اصلا موافق نیستم نه تنها با تولد لاکچری بلکه باهیچ چیز لاکچری موافق نیستم.  اونم برای بچه ا ...

دقیقا منم همینطور فکر میکنم. ولی میترسم دخترم بعدا که بزرگ شد فکر کنه که من دوستش نداشتم

یا رفیق من لا رفیق له 

اگر داشته باشم یکی دوبار
یکی تو بچگیش (5 سالگی)
یکی تو نوجوونیش (10 ، 12 سالگی )
اگهههه وضع مالیم خییییسلی خوب باشه

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سال اول تولد پسرم واسش جشن گرفتم .. همین فامیلای خودم و شوهرم که البته فامیلای شوهرم تعدادشون زیاده،  چون تو خونه جا نمیشدن تو تالار گرفتیم.. سال 96 اونقدرام هزینش زیاد نشده بود..یعنی توانشو داشتیم که گرفتیم.. ولی الآن عمرا اگه بتونیم همچین کاری کنیم.. تولد با قرض و بدهی هم خیلی عجیبه😐😐😐

🖤

من یه نفر رو میشناسم خانم و آقا شغل های خیلی معمولی دارن نمیگم چیکاره توهین نشه

واسه دخترش که بزرگ هم بود تولد پر هزینه گرفت

جالبه واسه م یکی دیگه از بستگانم هستن که شغل عالی دارن اونا همچین خرجی واسه بچه هاشون نمیکنن

به نظر من هر چیزی معقولش خوبه 

اگه آدم داره خرج کنه

اگه نداره نکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

مگه نمیگی بدت میاد از لاکجری بازی پس جرا میخوای بگیری ..ب نظرم اصلا کار خوبی نیست اون فامیلتونم مطمعنا خواسته با کسی چشم و هم چشمی کنه نگران نباش دخترت بزرگ شه ناراحت نمیشه و شما میتونی سن ۱۶ با ۱۸ سالگی واسش بگیری ن که بچه ۲ ساله ک جشنشم یا میخوابه یا عکس نمیگیره

من که واسه دخترم هرسال تولد میگیرم ولی تو خونه از وقتی ام باغ خریدیم تو باغ خودمون، در حد عموهاشو عمه هاشو خاله و دایی همین. مادرشوهرم سال اول گفت تالار باغ بگیر و نمیدونم و فلان کن گوش نکردم وضع مالیمون بد نیست ولی چرا خرج الکی کنم هر سال هم بچه هارو روز تولدشون میبرم آتلیه. حالا زن داییم واسه دختره ۱۲سالش مفصل گرفت ۱۸میلیون هزینه کرد مثل عروسی بود تولدش. بعد معلوم شد همه رو قرض کردن آخه که چی بشه😐

بزار دختر گلت بزرگ شه اون موقع ی تولد لاکچری بگیر .. الان هرطوری بگیری یادش نمی مونه .. من برای دخترم یک بار اینکار رو کردم و حسابی ذوق کرد الان هر سال ازش می پرسم میخوای ی تولد بزرگ بگیرم مخالفت میکنه😊 بادوستاش توی کافه شام و تولد میگیرم.

واقعا جاریت بی فکری کرده .حتی اونی هم ک داره و گرون میکیره اصرافه .باعث شکستن دل کسی میشه ک نداره .ه ...

منم از همین میترسم. فعلا دخترم کوچولوعه و درکی از این چیزا نداره ولی بزرگ شد میترسم دلش بشکنه چرا ما براش تولد پر هزینه نگرفتیم

یا رفیق من لا رفیق له 
دقیقا منم همینطور فکر میکنم. ولی میترسم دخترم بعدا که بزرگ شد فکر کنه که من دوستش نداشتم

اگراین تفکر رو به بچت یاد بدی ک بیشترپول خرج کردن برابر بیشتردوست داشتنه بله مطمن باش بزرگ شد دلخور میشه .ولی شما تربیت درست رو یادش بدین  ک عشق رو تو چیزهای دیگه ای غیر تجملات ببینه .

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بزار دختر گلت بزرگ شه اون موقع ی تولد لاکچری بگیر .. الان هرطوری بگیری یادش نمی مونه .. من برای دختر ...

چه خوب😍 خدا حفظش کنه گل دخترت رو برات

یا رفیق من لا رفیق له 

در ضمن همیشه شوهرم میگه نباید رسم و رسومات بد ایجاد کرد 

بعدا کلی گناه گردن ت میاد به خاطر رسم بدی که گذاشتی

حتی میگه اگه مهمونی خیلی تجملاتی بگیری باعث قطع صله رحم بشه

گناه قطع صله ی رحمم گردن تو هست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اگراین تفکر رو به بچت یاد بدی ک بیشترپول خرج کردن برابر بیشتردوست داشتنه بله مطمن باش بزرگ شد دلخور ...

امیدوارم بتونم اینطوری تربیتش کنم.

یا رفیق من لا رفیق له 

بنظرم نگهداروقتی بزرگ شد.یه تولدخوب بگیری.براش.اخه الان بچت۲سالشه خیلی متوجه نمیشه که.بعدشماسال اول تولدساده گرفتی اونوقت امسال خیلی بخوای هزینه کنی معلوم میشه که تقلیدکردی.

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍