2777
2789
عنوان

مامانای باردار....بیاید تا بهتون بگم جنسیت بچتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنم ۳۳ اخرین تاریخ پریود ۲۸ بهمن ۹۸

با من هستی تقریبا

ولی من ۳۲‌ سالمه

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
برنامه نی نی بان رو نصب کن.برو تو قسمت ابزار...توش یه قسمته به عنوان تعیین جنسیت براساس تقویم چینی

بنظرت چقدر درسته؟

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
عزیزم پسره انشالله

ببخشید سوال میپرسم میگم شما زمان تخمک گذاری رعایت کردی؟

مال من اشتباه بود زده دختر ولی نی نیم پسره

سلام ببخشید شما تاریخ تولد رو بگو کامل تا من تو اون برنامه بزنم ببینم درسته

واسه هرکی زدم درست بوده

این یه برنامه دیگه س نی نی بان نیست

حالا که شما جنسیت رو میدونی میخوام ببینم درسته

ببخشید.لطف میکنی اگه بگی