2777
2789
عنوان

شده تا حالا...

66 بازدید | 9 پست

ببخشید ولی مبجورم بپرسم نمیتونم فعلا برم دکتر😫احساس میکنم عفونت ادرار گرفتم با چیزایی ک تو نت خوندم اما فقط ی علایمشو دارم اونم سوزش  مجرای ادراری هس از داخل نه ها از بیرون 

تکرار ادرارم ندارم بنطرتون دلیلش چیه چیکار کنم خوب شم خیلی رو مخمه😐😖

روزی یکی دو بار با شامپو بچه بشور خودتو و کاملا خشک کن..سعی کن لباس زیر نپوشی ی دامن یا پیراهن بپوش..خودتو خشک نگه دار همیشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وااای خدا نیاره... سردی کردی فکر کنم... خیلی باید اب بخوری... من خودم بودم ازیترومایسینم میخوردم، ولی شما نخور.‌‌. زیادم لباسای زیرتونو عوض کنین... تا حد ممکنم دست نزنید چون بدتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یکی دو بار با شامپو بچه بشور خودتو و کاملا خشک کن..سعی کن لباس زیر نپوشی ی دامن یا پیراهن بپوش. ...

همیشه همینکارو میکنم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شده😔ی حس خارش و سوزش شدید داره ک هی حواسمو پرت پیکنه اصلا نمیشه کاری کرد

وااای خدا نیاره... سردی کردی فکر کنم... خیلی باید اب بخوری... من خودم بودم ازیترومایسینم میخوردم، ول ...

لباس زیر کلا نمیپوشم هر روزم لباسامو عوض میکنم عزیزم ولی نمیدونم چم شده خیلی مراعات میکنم بهداشتمو

چقد بشینم؟تو چقدر اب چ میزان سرکه بریزم؟

یه 10دقیقه، بعد کلا با سرکه و آب خودتو بشور 

یک سوم دوسوم باشه سرکه و آب 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
لباس زیر کلا نمیپوشم هر روزم لباسامو عوض میکنم عزیزم ولی نمیدونم چم شده خیلی مراعات میکنم بهداشتمو

راستش احتمال داره برای همین باشه.‌‌‌. منم یه سری اینطوری بودم مورد مشابه بود.‌‌. سعی کن زیادم دسشویی نری.‌.‌ مگرنیکه واقعا باید بری