2777
2789

سلام عزیزم 

شما الان پلاکتت چند هزاره ؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

چند هزار بودی عزیز ؟

دکتر راحت پذیرشت کرد ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من شدم .کیوی زیاد بخور سریع بالا میره ..من ی هفته ب زایمانم بود پزشکا بهم گفتن .نمیتونی زایمان کنی .باید طبیعی باشه ..ولی لگنمم اصلا باز نشده بود ...کیوی خوردم هفته اخر ..راحت سزارین کردم 

سلام عزیزم  شما الان پلاکتت چند هزاره ؟

من کلا پلاکتم پاییته زیر100هزار فکرکنم الان 60یا70باشه

وکترخیلی رفتم تا دارومصرف میکنم خوبه ولی قط میکنم باز همینه 

ولی هیچ علایمی ندارم ن کبودی ن خونریزی

من کلا پلاکتم پاییته زیر100هزار فکرکنم الان 60یا70باشه وکترخیلی رفتم تا دارومصرف میکنم خوبه ولی قط ...

عزیزم من دقیقا درکت میکنم 

نگرانی بابت بارداری و زایمان 

منم پنجاه هزار بودم باردار شدم 

که دکتر آنکولوژی رفتم گفت تا اخر بارداری ماهی یه بار میای 

سه ماه اول که اصلا دارو نداره 

مگه دکتر آسپرین بده و دگزامتازون همین 

برا زایمان هم خون و پلاسما میزنن بهت 

اصلا نگران هیچی نباش 

علم پیشرفت کرده 

بعد ازمایش مغز استخوان دادی تا حالا ...حتما بده ..

من دادم ...برا من itp هست ...و مزمن 

چهارده ساله بیشتر البته بیمارم 

فقط ما دورازجون تصادف و خونریزی نباید داشته باشیم ..

میگم ک نمیدونم دقیقه نود پزشکا گفتن بهم ..چیزی تو برگه ازمایش نبود ...پلاکت من ثابت نبود ..ی کم پایی ...

پس شمابرا بارداری پایین اومده

من کلا پایینه میترسم برا بارداری دکتراهم ک جواب درس نمیدن

مگه پذیرش نمیکنن؟ یاخدا

نه نگران نشو ...من واقعیت رو بگم 

دکترم که یه سال رفتم برا درمان تا باردار شدم ...دکتر زنان 

لحظه ای که من نیاز داشتم و داشت سقط میشد پذیرش نکرد منو 

گفت من نمیتونم ...

میدونی خوب میترسن دیگه پلاکتمون پایینه خطرداره ...مسئولیت داره 

ما حتی دندون نباید بکشیم ...

برا همین رفتم تهران بیمارستان شریعتی ..

البته اونجام کاری نکردن گفت برو خونه سقط میشه 

هیچیم نشد ..با پلاکت پنجاه هزار 

سقط شد تموم شد 

تو قبل بارداری باید بری دکتر بگی حتما تا زایمان باهات باشه ..قبولت کنه 

بعضی دکترا مسئولیت ما رو نمیپذیرن ...

[QUOTE=133217171]عزیزم من دقیقا درکت میکنم  نگرانی بابت بارداری و زایمان  منم پنجاه هزار بودم باردار شدم& ...[/QUOTE

ازمایش مغزاستخوان ندادم من الان 25سالمه 

15ساله درگیر این پلاکتم دیگه خسته شدم انقد رفتم دکتر الان ی دوسالی هست نرفتم دیگه ولی حالم خوبه ن خسته میشم ن خونریزی ن کبودی 

شما طبیعی زایمان کردن؟

نه نگران نشو ...من واقعیت رو بگم  دکترم که یه سال رفتم برا درمان تا باردار شدم ...دکتر زنان&nb ...

ببخشید میپرسم ها براچی سقط کردین

چندوقته؟

اون ک اره منم با پلاکت60هزار سقط داشتم مشکلی هم پیش نیومد