2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم کم شده..من کادردرمانم..مرگ ومیر خیلی کم شده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
برای همین میگم جار نزنید ک کم شده هنر کردی راجبش تاپیک زدی هرچند دوستمون شوخی کرد ولی ی عده جدی میگ ...

عزیزم من جار نمیزنم واسه اوناییکه چند ماهه مثل من رنگ بیرون ندیدن این خبر باعث دلگرمیه بعدشم شما خبر از رسانه ها داشته باشین هرروز اعلام میشه،بله هنر کردم

الان میان با خیار شور گوجه میخورن که اینا آمار درست نمیدن شهر ما هرروز میلیون میلیون آدم میمیرن آمریکا اونقد کشته داده با اونهمه تجهیزات 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
عزیزم من جار نمیزنم واسه اوناییکه چند ماهه مثل من رنگ بیرون ندیدن این خبر باعث دلگرمیه بعدشم شما خبر ...

هنر کردی وااااقعا

شوهرم نه صبحونه میخوره نه آب نه چای که مبادا تو بیمارستان دسشوییش بگیره بره سرویس.خواهرشوهرم همینطور.برادرشوهرم همینطور.....شماها عامل پخشش میشید.نکنید.