2777
2789

شاید همین شمایی که الان داری این تاپیکو میخونی یه روزی این حال منو تجربه کرده باشی ولی ... :))

دیگه دارم زده میشم ، از خودم ، خونوادم ، از خدا ! 

دیگه چیکار باید بکنم چجوری صدامو به گوشش برسونم؟ 

چرا روز به روز بدتر میشم؟ اوکی اصلا حاجت نخواستم حالم چرا خوب نمیشه؟! صبح تا شب حبسم تو اتاق و چن وقته یه کلمه نه با مامانم حرف زدم نه بابام ، اعتصاب غذا کردم ،، راستش اصلا میلی ندارم به چیزی. 

ترحم و جلب محبتم نمیخوام ، هنوز بچه ای و برو بشین سر درساتم دیگه جواب نمیده واسم!

توروخدا فقط برام دعا کنین هر جوری که میتونین ... شاید خدا شمارو دوست داشت ،، شاید دلش به حالم بسوزه وقتی شما ازش بخواین ...

مشكلت چيه؟

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ اصلا انگار اینارو من نوشتم 😞 

ولی من ۲۲ سالمه 😐

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

چی شده

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

برو مشاور 

دعا یه بخشی از مشکل حل میکنه 

صحبت با مشاور بخش دیگه اش 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

راستی عنوانتو دیدم یاد  اهنگ “جز ناله”اپیکور افتادم
«بگو چی بلده جز ناله ..»

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

چیشده

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

خدا خیلی مهربون و بزرگه نه بخیله و نه ناتوان اگه چیزی که میخوای بهش نمیرسی یا تلاشت کافی نبوده یا کلا نشدنیه یا زمانش نرسیده 

امید و ایمان و تلاشتو بیشتر کن خود به خود حالت خوب میشه🌷