2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید دلم گرفته

190 بازدید | 23 پست

بچها من هیچ وقت نمیرم خرید خونه ...شبی رفتم بیرون بچم تو بغل شوهرم بودشوهرم کارتش داد رفتم خرید هفتاد تومن شد. وایییییی اون قدر دعوام کرد گفتتتت چرا این قدر وسایل خریدی این قدر خرید کردی بخدا من وسایل ضروری خریدم فقط یه بسکویت واسه خودم.  بخدا همش دادم پودر. ریکا.  شبی اومدیم گفت خاک برسرت با خریدت.  اون قدر گریه کردم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نپرسیدین چرا دعوااتون کرده؟ میپرسیدی رو پول برنامه ریزی دیگه ای داشته؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

قهر كن باهاش

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

میچیدی جلوش میگفتی گدوم اضافه اس به نظرت ببرم پس بدم‌،دیگه اخه ۷۰ تومن تو این زمونه هیچی هیچی نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

چون خودت مقصری عزیزم از بس خرج نکردی اینجور شده یه دودفعه لباساشو که نشستی وسی آبپز به خوردش بده اگه گقت چرا بگو چیزی نداریم البته نه بادعوا بعدم لیست درست وحسابی بده دستش تا بره خرید کنه توام باهاش نرو درضمن به خودت برس زنی که خرج نداره ارج نداره