بچها من هیچ وقت نمیرم خرید خونه ...شبی رفتم بیرون بچم تو بغل شوهرم بودشوهرم کارتش داد رفتم خرید هفتاد تومن شد. وایییییی اون قدر دعوام کرد گفتتتت چرا این قدر وسایل خریدی این قدر خرید کردی بخدا من وسایل ضروری خریدم فقط یه بسکویت واسه خودم. بخدا همش دادم پودر. ریکا. شبی اومدیم گفت خاک برسرت با خریدت. اون قدر گریه کردم
نپرسیدین چرا دعوااتون کرده؟ میپرسیدی رو پول برنامه ریزی دیگه ای داشته؟
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
چون خودت مقصری عزیزم از بس خرج نکردی اینجور شده یه دودفعه لباساشو که نشستی وسی آبپز به خوردش بده اگه گقت چرا بگو چیزی نداریم البته نه بادعوا بعدم لیست درست وحسابی بده دستش تا بره خرید کنه توام باهاش نرو درضمن به خودت برس زنی که خرج نداره ارج نداره