2777
2789
عنوان

عدد بتا

694 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من امروز 8 روز از موعدم میگذره و ازمایش خون دادم عدد بتا94 بود. میدونم ک باید 48 ساعت دیگه تکرار کنم، میخواستم بدونم کسی مثله من بوده؟ 

به نظرتون عددش میره بالا؟ 

هیچ علائمی هم ندارم فقط هر چند وقت یکبار سمت چپ تخمدانم درد میگیره

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊

خدا بزرگه ...

حتما بتا بده کنترل کن عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینیت قرمز بود عزیزم؟ 

ن قهوه ای و اینک سر موقع پریودی ام پریود هم میشدم من خارج رحمی ام دقیقا دو ماه طول کشید دو بار پریود هم شدم بقیش لکه بینی داشتم درد نداشتم

اخرشم بدون امپول خودش صفر شد

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

اینجا خیلیا گفتن بالای ۶۰۰ یا ۷۰۰ دیگه اوکیه خیلیا هم با ۵۰ بارداری خوبی داشتن   ! برای من ۲۵۰ بود خودم دلشوره داشتم ... گفتن خیلی خوبه  ولی اومد پایین نموند ... مبگن بهش بارداری شیمیایی ...خیلیا اصلا نمیفهمن فکر میکنن پری شدن اما یکم دیر تر ! 

ن قهوه ای و اینک سر موقع پریودی ام پریود هم میشدم من خارج رحمی ام دقیقا دو ماه طول کشید دو بار پریود ...

من لکه بینی ندارم ولی خب کم و پیش درد دارم. فقط دیروز یکم ترشح کرمی رنگ دیدم. امیدوارم چیزیم نباشه😢

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
من لکه بینی ندارم ولی خب کم و پیش درد دارم. فقط دیروز یکم ترشح کرمی رنگ دیدم. امیدوارم چیزیم نباشه😢

نگران نباش حالا دو روز دیگ بتا بده توکلت به خدا

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂