لطفا بگید چکار میکردید که روز شماری نکنید برای رسیدن به نتیجه ؟ چطور به نتیجه رسیدید ؟ چطور خودتون رو سرگرم میکردید؟ میکرو یا آی یو آی انجام دادین ؟ افرادی هم که ناباروری داشتین بیاد بگید چطور خودتون رو شاد نگه میدارید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غمگین ترین ادم دنیام فک کنم چهارساله چشمم به خدا نمیشه .روزهام با گریه شبب میشه .بی انگیزه .بی ذوق .این حال روز منه .عاشق بچه ام خدا نمیده بهم
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
من بچه دوست دارم . اما اول باید شاد باشیم . لطفا ایده هاتون رو بگید تا بهم انرژی بدیم حالمون بهتر بش ...
کدوم شادی من تظاهر میکنم پیش همسرم شادم .میش مامانم
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢