2777
2789
خوب کاری کردی اینطوری پیش شوهرتم عزیزتر میشی...مگه چند سالته اوضاعتون بهتر شد بچه دار شید دوباره از ...

دوباره چند روز پیش خونه مادر بزرگ شوهرم خیلی به طور اتفاقی رفتیم اونجا پشت من حرف میزدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره چند روز پیش خونه مادر بزرگ شوهرم خیلی به طور اتفاقی رفتیم اونجا پشت من حرف میزدن

ببین فامیل شوهرو جون به جونشون کنی همینن پشت سر عروس حرف میزنن حالا یسریاشون با نیت خوب و تعریف و تمجید یسریا هم با نیت بد و غیبت

خوب کاری کردی اینطوری پیش شوهرتم عزیزتر میشی...مگه چند سالته اوضاعتون بهتر شد بچه دار شید دوباره از ...

شوهرم باهاشون اساسی دعوا کرد اوناهام بی خود بی جهت گفتن ما از اول زنتو نمیخواستیم تو خواستی شوهرم هرچی از دهنش در اومد بهشون گفت گفت زنمو دوس دارم 

ببین فامیل شوهرو جون به جونشون کنی همینن پشت سر عروس حرف میزنن حالا یسریاشون با نیت خوب و تعریف و تم ...

خلاصه یه دعوا اساسی کردن طرف منو گرفت بد جوری گفت کلا دیگه نمیریم حتی بچمو اینا زندگی خراب کنن 

خلاصه یه دعوا اساسی کردن طرف منو گرفت بد جوری گفت کلا دیگه نمیریم حتی بچمو اینا زندگی خراب کنن 

ایول بهش...والا خیلی مردا هستن اینطور مواقع میچسبن به خانواده خودشون....قدر شوهرتو بدون

الانم که تو اقدامم از خدا میخوام اول بچم سالم باشه اگه بهم بده پسر بده اینا خیلی عوضین خیلی سر دخترم ...

ایشالله بچت سالم و صالح باشه .. هرچیم باشه واستون عزیزه نگران حرف کسی نباش💞هرچی صلاحه همون میشه🌻