2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جااب واسه بچه اتون از بقیه مشورت میگیرین😐😐😐😐😐

من ترسیدم که نتونیم از پسش بر بیام به شوهرم گفتم اونم بیچاره رفته بود از مادر احمقش مشورت گرفته بود اونم ترسونده بودتش بعد مثل سگ پشیمون شد شوهر من اصلا مسائل خونه رونمیره  بگه اصلا واقعا اگر گفته فقط به خاطر این بوده که اونا پشتش هستن بچرو نگه داره یا نه همین

لطفا با کنایه حرف نزنید ممنون چون من اصلا نمیدونستم که رفته مشورت گرفته شرایطمون خوب نبود ترسیدم دلم راضی نبود شوهرم گفت بنداز حرف شوهرمو گوش کردم نه کسی

وقتی یه زن و شوهر شاغل تصمیم به بچه دار شدن میگیرن مطمئنن میدونن بعد از اون چی پیش میاد کسی هست بچه رو بزارن پیشش یا نه ?? مهد کودک میتونن بزارن یا نه?? قبل به وجود اوردن یه موجود بیگناه باید به این نتایج رسید..با این حال درک میکنم حالتو که الان پشیمونی

لطفا با کنایه حرف نزنید ممنون چون من اصلا نمیدونستم که رفته مشورت گرفته شرایطمون خوب نبود ترسیدم دلم ...

الان که دیگه تموم شده رفته نه خودتو سرزنش کن نه کسی دیگرو بیخیال عزیزم خداروشکر یه بچه داری

من تو خونه بچمو سقط کردم شوهرم زنگ زد به مادر شوهرم بیاد دخترمو ببره که من حال نداشتم من برم سرم بزنم گفت من نمیتونم بیام سبزی زیاد گرفتم نمیتونم 

اگه اولش بوده و قلبش تشکیل نشده بوده که اشکالی نداره.قطعا شرایطتون خوب نبوده وگرنه هیشکی خوشی نمیزنه زیر دلش و بچش و جگرگوشش رو سقط کنه.دیگه بهش فکر نکن.بجاش تمرکزت رو بزار روی یه روش جلوگیری مطمئن.صدقه هم زیاد بزار کنار و خودت بده به یه فقیری که میشناسیش.خدا انقدر مهربونه که الان با یه چماق منتظرت نیست مطمئن باش میبخشت اگه مجبور به اینکار بودی

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
الان که دیگه تموم شده رفته نه خودتو سرزنش کن نه کسی دیگرو بیخیال عزیزم خداروشکر یه بچه داری

بعد اون جریان شوهرم 9 ماه نرفت خونه مادر پدرش ماهم نرفتیم تا عید که من بهش گفتم بیا بریم عیب نداره پدر مادرتن رفتیم

بعد اون جریان شوهرم 9 ماه نرفت خونه مادر پدرش ماهم نرفتیم تا عید که من بهش گفتم بیا بریم عیب نداره پ ...

خوب کاری کردی اینطوری پیش شوهرتم عزیزتر میشی...مگه چند سالته اوضاعتون بهتر شد بچه دار شید دوباره از کسیم مشورت نگیرید بچه مال شما دوتاس و شما دوتا میخاید شکمشو سیر کنید نه کسی دیگه